Повеќе профити со Etsy

Поврзете ја лесно вашата онлајн продавница со глобалниот пазар за креативни, рачно изработени и винтиџ производи. Продавајте на клиенти ширум светот и зголемете ги приходите од продажба на Etsy.

Глобална продажба на уметност

Icon

Нова продажба

Ако сè уште немате профил на Etsy, ви препорачуваме да се регистрирате и да ги искористите предностите на новиот продажен канал.

Icon

Безбедност

Ако продавате на Etsy, направете онлајн продавница со нас и прикачете ги вашите производи на неа. Така ќе ги имате на најмалку две места и ќе бидете независни од пазарот.

Icon

Популарност

Поврзете ја вашата продавница со вашата продавница на Etsy и презентирајте ги вашите рачно изработени производи на еден од најпознатите пазари.

Започнете онлајн продавница

Направете еПродавница и продавајте ги лесно и секаде, производите што ќе ги изберете.

Лесни алатки за продажба

Icon
Поврзување

Со само неколку кликања, објавете ги сите или избраните производи од вашата продавница на CloudCart на платформата и обратно.

Icon
Синхронизациjя

Искористете ги опциите за автоматска или рачна синхронизација на информациите за производот помеѓу CloudCart и вашата продавница на Etsy.

Icon
Оптимизациjя

Заштедете време со рачно поставување производи на Etsy со CloudCart. Трошете помалку пари на човечки ресурси и оптимизирајте ја вашата работа.
Image

Продадете сè

Понудете ги вашите избрани производи и услуги, на големо или мало, користете готови каталози на производи од дистрибутерите.

Продавајте во други продажни канали

Продавајте на други пазари и канали како што се социјални мрежи и сајтови за споредба и допрете до повеќе клиенти.

Icon

Социjални мрежи

Icon

Споредбени сајтови

Продавајте лесно со CloudCart

Искористете ги предностите на широк спектар на готови интеграции, функционалности, автоматизации и стручни услуги за вашиот бизнис.

Ние ќе бидеме покрај вас

Можете сами да управувате со сè, но секогаш можете да сметате на нашата стручна помош и ресурсите што ги обезбедуваме.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот еБизнис со вредни совети и еКниги.

Бизнисот е во CloudCart,
добредојдени сте и вие!