Дали имате готова апликација?

Доколку веќе сте еден од нашите сертифицирани партнери и имате готова апликација, можете да ни ја испратите на одобрување од техничкиот тим.

Создадете апликација со CloudCart

Потребни сте на е-трговијата! Илјадници трговци веруваат во CloudCart за да го развијат нивниот бизнис, а ние ви веруваме дека ќе ги креирате алатките за тоа.

Icon

Направете ги вашите идеи реалност и креирајте апликации кои им помагаат на онлајн трговците да продаваат полесно и поефикасно.

Icon

Дали забележавте технички предизвик во е-трговијата што мислите дека можете да го смислите? Направете го тоа со CloudCart!

Icon

Понудете ја вашата апликација на широка публика на трговци во нашата продавница за апликации CloudCart. Дозволете им на вистинските клиенти да го најдат вашето решение.

Разновидност на апликации

Со CloudCart можете да креирате многу апликации за е-трговија, поделени во различни полиња.

CloudCart API

Запознајте се со нашиот API и искористете ги неговите способности за да развиете своја сопствена апликација која го зборува јазикот за е-трговија.

Добијте сертификација

Со тоа што ќе станете сертифициран партнер, вашите услуги ќе стигнат до значително повеќе трговци. Бидејќи сме убедени во вашата експертиза и вештини, ќе ве препорачаме како доверлив партнер.

Станете дел од CloudCart екосистемот

Пријавете се на CloudCart Ecosystem со лесен и брз процес на апликација. По одобрувањето, ќе можете да заработите повеќе нудејќи професионални услуги.

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!