Kaloni nga çdo platformë

Transferimi i automatizuar i dyqanit tuaj aktual në internet nga çdo platformë tjetër për rezultate më të mira dhe pa humbur asnjë SEO.

Sinkronizohuni me softuerin e biznesit tuaj

Lidhni dyqanin tuaj online me softuerin tuaj CRM, ERP ose magazinë për gjurmimi i inventarit dhe përditësimet automatike të stokut.

Dyqan shumëgjuhësh

Me CloudCart ju mund të hapni dyqanin tuaj online në disa gjuhë në pak minuta pa ndonjë dhimbje koke.

Përkthim automatik i kategorive, produkteve dhe faqeve tuaja.

Image

Shumëllojshmëri mënyrash pagese

Aktivizoni opsione të shumta pagese në dyqanin tuaj me një klik të vetëm: para në dorëzim, terminal virtual POS, këste qiraje dhe më shumë.

Image

Metoda të përshtatshme të transportit

Përdorni integrimet tona të gatshme me ofrues të shumtë transporti me automatik faturat e ngarkesës dhe plotësimi automatik i adresës së klientit.

Mjete efektive të marketingut

Rritni shitjet tuaja me një kombinim të faqeve të uljes promovuese, zbritje të ndryshme, oferta pako, artikuj në blog, komente dhe më shumë.

Icon
Upsell & Cross-sell

Rritni shitjet tuaja duke krijuar oferta të parezistueshme

Icon
Optimizimi i SEO

Bëhuni lider në rezultatet e kërkimit me indeksim të shkëlqyer në Google

Icon
Chat Bot

Përmirësoni shërbimin tuaj me mesazhe të automatizuara nga CloudIO Chat Bot

Shitjet omni-kanale

Promovoni biznesin tuaj pa probleme nëpërmjet kanaleve të shitjeve të ndërlidhura: Facebook, Instagram, Google, Viber, email dhe më shumë.

Tregjet dhe kanalet e shitjeve

Rritni kanalet tuaja të shitjeve duke lidhur dyqanin tuaj online me tregje të njohura, rrjete sociale dhe faqet e krahasimit të çmimeve.

Mjetet e projektimit

Promovoni biznesin tuaj me një vizion tërheqës dhe shitës të fuqizuar nga 25+ tema të dizajnit profesional, cilësime dhe ndërtues vizual tërhiq dhe lësho për faqet fillestare.

Pagesa e shpejtë

Shndërrojini vizitorët tuaj në klientë me arkën tonë inovative përpunoni për vendosjen e thjeshtë të porosive dhe zvogëloni numrin e karrocave të braktisura.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Mbi 4000 aplikacione

Lidhni dyqanin tuaj me aplikacione të dobishme si Live Chat, YotPo, Algolia, Google: Remarketing Tag, Analytics, Search Console dhe të tjerë.

Icon
GDPR

Aplikacioni i automatizuar i pajtueshmërisë me GDPR që përmbush të gjitha kërkesat, si dhe të gjitha dokumentet e nevojshme ligjore që shoqërohen me të.

Icon
API-ja e pikselave dhe konvertimeve të Facebook

Reklamoni në mënyrë efikase me mjete për gjurmimin e sjelljes së përdoruesit në dyqanin tuaj.

Icon
Mailchimp

Lidhni dyqanin tuaj online me ofruesin e postës elektronike për email promovuese.

Image

Pritja në renë kompjuterike

Pritje e sigurt dhe e qëndrueshme cloud me serverë të fuqishëm për shpejtësi të lartë Lidhja në internet, siguria e të dhënave dhe mbrojtja nga kërcënimet kibernetike.

Mjete SEO për dyqanin tuaj online

Gjeneroni më shumë trafik organik dhe siguroni një të shkëlqyer përvojë kërkimi me ndihmën e mjeteve SEO të integruara në dyqanin tuaj online.

World-class SLA sherbim

Në Qendrën tonë të Ndihmës do të gjeni video, artikuj dhe informacion në lidhje me kërkesat tuaja.

Icon

24/7/365 monitoring and technical support

Icon

Sistemi i biletave për pyetje dhe ndihmë

Icon

Konsultime biznesi dhe shërbimi nga CloudCart

Jeni të mirëpritur në familjen tonë të dyqaneve të suksesshme online

Image

Për të qenë efektive, reklamat duhet të jenë të shikueshme nga njerëzit realë mjedise të sigurta për markën, kjo është arsyeja pse standardet rigoroze për matjen e reklamave, verifikuar nga ofruesit e pavarur të palëve të treta është kaq e rëndësishme.

Adam Bain

Gati?

Bisedoni me ekspertët tanë të tregtisë elektronike për të zbuluar se si mund ta rritni biznesin tuaj.