Бесплатен клауд хостинг од CloudCart

Обезбедете им на вашите клиенти удобен и брз процес на купување. Вашата продавница брзо ќе се вчита од каде било во светот и нема да се занимавате со хостинг компании.

Што е клауд хостинг?

Со традиционалниот веб-хостинг, вашата онлајн продавница се наоѓа на еден сервер и ги користи само неговите ресурси. Cloud хостинг е вид на споделен веб хостинг во кој веб-локацијата е хостирана на облачен сервер изграден од повеќе сервери, што има голем број на предности.

Icon
Безбедност

Клауд хостинг се одвива во средина составена од повеќе поврзани сервери кои складираат податоци за вашата веб-локација. Ако еден сервер не успее, другите го надоместуваат тоа. Имате и доволно простор на дискот

Icon
Приспособливост

Ако изберете клауд хостинг, ресурсите што ги имате може лесно да се прилагодат за да одговараат на вашите потреби. Кога ќе се зголеми сообраќајот во вашата онлајн продавница, таа ќе продолжи да работи целосно, користејќи ресурси од дополнителни сервери.

Icon
Ресурси

Со користење на клауд хостинг, заштедувате финансиски ресурси кои инаку би ги вложиле во вашиот сопствен сервер и негово одржување, а во исто време ја искористувате удобноста да имате повеќе сервери на располагање.

Префрлете ја вашата онлајн продавница кај нас

Искористете ги предностите на многу функционалности, автоматизации и апликации кои ќе му помогнат на вашиот бизнис да премине на следното ниво на развој.

Изберете клауд хостинг од CloudCart

Icon
Погодност

Хостингот е вклучен во цената на платената претплата. Заштедете од потребата да барате компании за хостирање и да издвојувате средства за наводно сопствени машини на кои им треба постојано поставување и одржување.

Icon
Безбедност

Вашата онлајн продавница CloudCart има високо ниво на безбедност - PCI-DSS ниво 1, што е еднакво на нивото на безбедност на банкарски софтвер.

Icon
Брзина

Вашата е-продавница има и CDN (Мрежа за испорака на содржина), лоцирана на над 199 територии, благодарение на која вашата содржина најбрзо ја достигнува секоја точка што ви треба.

Продавајте сè

Нудете физички или дигитални производи и услуги, како и платени содржини како што се видео упатства, курсеви и друго, на големо и мало, користете каталози на производи на дистрибутер.

Icon

Физички производи

Icon

Дигитални производи

Icon

Онлајн услуги

Image

Продавај секаде

Допрете до повеќе клиенти со автоматски врски до продавницата на Facebook и Instagram, разни пазари и страници за споредба и меѓународни пазари.

Ние сме до вас

Можете сами да управувате со сè, но секогаш можете да сметате на нас.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Комерцијална заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Стручни услуги

Во нашиот Екосистем на експерти можете да ги најдете сите услуги за вашиот бизнис.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Многу функционалност

Искористете ги придобивките од ERP и синхронизацијата на складиштето, практични методи за испорака, моќни маркетинг алатки, влијателни теми за дизајн и многу повеќе.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000+ апликации

Инсталирајте со еден клик многу апликации и интеграции кои ја подобруваат вашата услуга и ја олеснуваат вашата секојдневна работа.

Сè што му треба на вашиот бизнис на едно место

Со CloudCart ќе постигнете повеќе!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња