Shitet më shumë me eMag

Lidhni me lehtësi dyqanin tuaj online me tregun eMag përmes integrimit tonë. Hapni një kanal të ri shitjesh, arrini më shumë klientë në internet dhe rrisni porositë tuaja.

Mjete të përshtatshme për lidhje

Icon

Connectivity

Lidhni dyqanin tuaj me eMag dhe prezantoni produktet tuaja në një nga tregjet më të njohura. Platforma përdoret nga mijëra tregtarë në Bullgari dhe jashtë saj.

Icon

Publikim i lehtë

Publikoni të gjitha ose produktet e zgjedhura nga dyqani juaj CloudCart në platformë nëpërmjet furnizimit të produkteve XML.

Icon

Stoqet aktuale

Përfitoni nga stoqet, sasitë dhe çmimet gjithmonë aktuale që përditësohen me kalimin e kohës.

Filloni një dyqan online

Krijoni një dyqan elektronik dhe shisni produktet tuaja të zgjedhura kudo me lehtësi.

Informacion i arritshëm për marketing

Icon
Gjurmueshmëria

Shtoni parametrat e gjurmimit të UTM për të marrë një ide më të qartë të rezultateve të marketingut dhe klikimeve të arritura.

Icon
Fleksibiliteti

Zgjidhni cilat produkte të shfaqen në furnizim përpara se ta gjeneroni atë. Mund të vendosni të shfaqni të gjitha ose vetëm ato që janë aktualisht të disponueshme.

Icon
Siguria

Nëse shisni në tregun eMag, krijoni një dyqan online me ne dhe ngarkoni edhe produktet tuaja në të. Në këtë mënyrë, ju do t'i keni ato në të paktën dy vende dhe do të jeni të pavarur nga tregu.
Image

Shitet çdo gjë

Ofroni produktet dhe shërbimet tuaja të zgjedhura, me shumicë ose pakicë, përdorni katalogë produktesh të gatshëm nga shpërndarësit.

Shitet edhe në kanale të tjera të shitjeve

Shitni gjithashtu në tregje dhe kanale të tjera si rrjetet sociale dhe faqet e krahasimit, dhe arrini më shumë klientë.

Icon

Rrjete sociale

Icon

Faqet e krahasimit

Shitet lehtësisht me CloudCart

Përfitoni nga një shumëllojshmëri e gjerë integrimesh të gatshme, funksionalitete, automatizime dhe shërbime ekspertësh për biznesin tuaj.

Ne do të jemi pranë jush

Ju mund të menaxhoni gjithçka vetë, por gjithmonë mund të mbështeteni në bashkëpunimin tonë të ekspertëve dhe burimet që ne ofrojmë.

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët rreth punës me CloudCart.

Icon
Komuniteti Tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv për të ndarë përvojat dhe risitë në industri.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si ta rritni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Biznesi është në CloudCart
edhe ju jeni të mirëpritur!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit