Поврзете ја вашата онлајн продавница

Поврзете ја вашата онлајн продавница со различни пазари за да ги зголемите вашите продажни канали и да продавате повеќе.

Објавувајте огласи на OLX

Автоматска врска помеѓу вашиот каталог на производи и вашиот бизнис профил на OLX за поголема продажба и конкурентска предност.

Поврзете ја вашата продавница со Емаг

Брза врска помеѓу вашата продавница и Емаг за полесно да стигнете до повеќе клиенти што ги бараат вашите производи.

Продавај на Etsy

Дојдете до вистинските клиенти нудејќи онлајн уметнички дела на најпопуларната платформа за рачно творештво.

Интегрирајте се со Скроуц

Проширете го вашиот пазар и продавајте во Грција со автоматско додавање на вашите производи на дадениот пазар.

Компаративни сајтови за реклами

Користете готови интеграции за автоматско објавување на популарните платформи за да ја олесните продажбата повеќе.

Icon
Glami

Покажете ги вашите производи на илјадници клиенти во 14 земји.

Icon
Pazaruvaj.com

Објавувајте ги вашите производи на повеќе од 700.000 потенцијални купувачи месечно.

Icon
Sravni.bg

Продадете ги вашите производи на вжештена публика која е подготвена да купи.

Icon
Trendo.bg

Продавајте брендирана мода и додатоци и зголемете ја вашата продажба.

Маркетинг алатки и канали

Продадете повеќе со ефективни алатки за маркетинг: повеќе попусти, бројач на тајмер, понуди за продажба на Upsell & Cross sell и многу повеќе.

Продавај секаде

Продавајте на други пазари и канали како што се социјални мрежи и страници за споредба и допрете до повеќе клиенти.

СЕО Алатки

Генерирајте повеќе органски сообраќај и обезбедете совршено корисничко искуство со помош на алатките за SEO вградени во вашата онлајн продавница.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000 апликации
и поврзување со API

Open SaaS е целосна слобода за развој на бизнисот, преку API комуникација со кој било систем.

Брза и иновативна наплата

Продавајте повеќе и намалете го бројот на напуштени колички со иновативен процес на наплата што ги претвора посетителите во клиенти.

Професионален дизајн и промо страници

Изградете убава и функционална визија за вашата онлајн продавница што ја подпомага одлуката за купување.

Екосистем од експерти

Користете експертски услуги за е-трговија: фотографи, пишување текстови, дизајн, рекламирање, СЕО оптимизација и се што ви треба.

Деловно знаење и помош

Заштедете време, пари и труд со корисни написи и видеа за работа со платформата, совети и водичи за е-трговија.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Стотици услуги и функционалности за вашиот бизнис на едно место

Додадете производи, изберете дизајн, направете ги сите поставки и започнете да продавате се и насекаде.

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња