Lidhni dyqanin tuaj elektronik

Lidhni dyqanin tuaj online me tregje të shumta për të zgjeruar kanalet tuaja të shitjeve dhe për të shitur më shumë.

Ngarkoni produktet tuaja në OLX

Lidhja automatike midis dyqanit tuaj dhe llogarisë suaj të biznesit OLX për më shumë shitje dhe avantazh konkurrues.

Lidhni dyqanin tuaj me Emag

Lidhje e shpejtë midis dyqanit tuaj dhe platformës Emag për të marrë më shumë klientët që janë të interesuar për produktet që ju shisni.

Shitet në Etsy

Arritni klientët e duhur duke ngarkuar automatikisht veprat tuaja artistike në platformën më të njohur të artit dhe artizanatit të punuar me dorë.

Lidhni dyqanin tuaj me Skroutz

Zgjeroni tregun tuaj dhe shisni në Greqi duke shtuar automatikisht produktet tuaja në tregun e famshëm.

Faqet e krahasimit

Përdorni integrime të gatshme për të publikuar automatikisht reklama në platformat e njohura dhe për të rritur lehtësisht shitjet tuaja.

Icon
Glami

Tregojini produktet tuaja mijëra klientëve në 14 vende.

Icon
Pazaruvaj.com

Ngarkoni produktet tuaja dhe arrini më shumë se 700,000 blerës potencialë në muaj.

Icon
Sravni.bg

Shisni produktet tuaja tek një audiencë e gatshme për t'u blerë.

Icon
Trendo.bg

Shisni modën e markës dhe rrisni shitjet tuaja.

Mjetet dhe kanalet e marketingut

Shitni më shumë me mjete efektive marketingu: zbritje të shumta, kohëmatës numërimi mbrapsht, oferta shitjesh Upsell & Cross dhe më shumë.

Shitet kudo

Shitni në tregje dhe kanale të tjera, të tilla si rrjetet sociale dhe faqet e krahasimit dhe arrini më shumë klientë.

Mjetet e SEO

Gjeneroni më shumë trafik organik dhe siguroni një përvojë të përsosur përdoruesi me mjetet e integruara të SEO në dyqanin tuaj.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Mbi 4000 aplikacione dhe lidhje me API

Open SaaS ju jep liri të plotë për zhvillimin e biznesit, përmes komunikimit API me çdo sistem.

Procesi i shpejtë dhe inovativ i arkëtimit

Shitni më shumë dhe zvogëloni numrin e karrocave të braktisura me një proces inovativ arka që i konverton vizitorët në klientë.

Dizajn profesional dhe faqe promocionale

Krijoni uebsajt tërheqës vizualisht që inkurajon klientët të marrin vendime për blerje.

Ekosistemi i ekspertëve

Përfitoni nga shërbimet e ekspertëve të tregtisë elektronike: fotografë, shkrim kopjimi, dizajn, reklamë, SEO dhe gjithçka që ju nevojitet.

Njohuri biznesi dhe asistence

Kurseni kohë, para dhe përpjekje me artikuj dhe video të dobishme për duke punuar me platformën, këshilla dhe udhëzues për tregtinë elektronike.

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët rreth punës me CloudCart.

Icon
Komuniteti Tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv për të ndarë përvojat dhe risitë në industri.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si ta rritni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Qindra shërbime dhe veçori për biznesin tuaj në një

Shtoni produkte, zgjidhni një dizajn, bëni të gjitha cilësimet dhe filloni të shesni çdo gjë dhe kudo.