Заработувајте повеќе онлајн

Развивајте го својот онлајн бизнис откако ке ги автоматизиратепродажбите со open SaaS платформата CloudCartСкокни во огромните можности за онлајн тргување со CloudCart

Изградете ја онлајн продавницата која најдобро ќе го претстави вашиот бизнис онлајн. Започнете брзо за само 60 секунди.

Image

Флексибилност и стабилност

Лесно креирајте секаков вид физички и дигитални производи или услуги со неколку кликања.

Image

Плаќања и испораки

Зголемете ја вашата конкурентност со начини на плаќање и испорака попогодни за клиентите.

Image

Продажба насекаде

Продавајте онлајн, на социјални мрежи, пазари и сајтови за споредба.

Магацински и ERP системи

Лесно поврзете ја вашата онлајн продавница со магацинска програма, ERP или CRM систем.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000 апликации
и поврзување со API

Open SaaS е целосна слобода за развој на бизнисот, преку API комуникација со кој било систем

Маркетинг алатки

Развијте успешен онлајн бизнис со помош на важни маркетинг функционалности.

Добредојдени сте

Можете сами да управувате со сè, но не мора. Потпрете се на нашиот екосистем од експерти!

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашето активно општество кое споделува искуства и иновации во индустријата.

Icon
Стручни услуги

Во нашиот Екосистем на експерти можете да ги најдете сите услуги за вашиот бизнис.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Заедница
на претприемачи

Добредојдовте во семејството на успешни онлајн продавници!

111

Милион уникатни корисници

2.4

Милион реализирани порачки

158

Милион реализиран обрт

CloudCart ќе ве инспирира да водите успешен онлајн бизнис!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња