Rritni fitimet tuaja në internet

Rriteni biznesin tuaj në internet duke automatizuar procesin e shitjeve me platformën e hapur SaaS CloudCart.Zbuloni mundësitë e pafundme të tregtimit në internet me CloudCart

Ndërtoni eStore që do të përfaqësojë më së miri biznesin tuaj online. Filloni në vetëm 60 sekonda.

Image

Ambient i qëndrueshëm dhe fleksibël

Me vetëm disa klikime mund të krijoni lehtësisht çdo lloj shërbimi dhe produkt fizik ose dixhital.

Image

Pagesat dhe dërgesat

Rritni konkurrencën tuaj me metoda më miqësore për klientët dhe pagesat.

Image

Shitet kudo

Shitni online, në mediat sociale, në tregje dhe faqet e internetit të ofertave krahasuese.

Magazina dhe sistemet ERP

Lidhni me lehtësi dyqanin tuaj online me çdo program të menaxhimit të aksioneve, sistem ERP ose CRM.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Mbi 4000 aplikacione dhe lidhje API

Platformat e hapura SaaS ju japin liri të plotë për zhvillimin e biznesit, përmes API-së së komunikimit me çdo sistem.

Mjetet e marketingut

Zhvilloni një biznes të suksesshëm në internet me funksione të rëndësishme marketingu.

Je i mirepritur

Menaxhoni vetë biznesin tuaj ose lidheni me ekosistemin tonë plot me ekspertë të tregtisë elektronike!

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët e CloudCart.

Icon
Komuniteti tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv që ndan përvojën dhe risitë në industri.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Në Ekosistemin tonë të ekspertëve mund të gjeni të gjitha shërbimet përkatëse për biznesin tuaj.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si ta rritni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Komuniteti
i sipërmarrësve

Mirësevini në familjen e dyqaneve të suksesshme online!

111

përdoruesit unikë

2.4

bërë porosi

158

EURO xhiro

CloudCart do t'ju frymëzojë për të drejtuar një biznes të suksesshëm në internet!