Shërbime reklamimi për tregtinë elektronike

Ofroni strategji të plotë të markës dhe reklamave për dyqanet elektronike.

Shërbime reklamimi për eDyqane

Icon

Ndërtoni një strategji të markës fituese për tregtinë elektronike

Icon

Menaxhoni reklama efikase dixhitale, televizive dhe radio

Icon

Strategjia e SEO, optimizimi brenda dhe jashtë faqes, ndërtimi i lidhjeve

Icon

PR dhe ngjarje, fushata influencuese, email, marketing në Viber dhe video

Icon

Përmbajtja e shkrimit të kopjimit dhe blogut, fushatat në ueb dhe promovuese

Icon

Materialet e printimit, Shitjet dhe Ndër-shitja, faqet e uljes

Tani është më e lehtë me CloudCart

Përdorni mjetet e integruara të marketingut, integrimet dhe automatizimet për të arritur qëllimet tuaja të marketingut.

Fushata reklamuese efikase

Dyqani juaj elektronik mund të lidhet me mjetet e matjes së të dhënave: Google Analytics, Google Remarketing Tag, Facebook pixel, Facebook CAPI dhe më shumë.

Lidhu me tregjet dhe mediat sociale

Automatizoni reklamat e produkteve në shumë tregje si: Etsy, Emag, OLX, Skroutz dhe rrisni shitjet direkte përmes Facebook, Instagram dhe Google.

Mjete të qëndrueshme të pritjes dhe SEO

Shumëllojshmëri e madhe e mjeteve dhe opsioneve të SEO për pozicione drejtuese në SERP, si dhe hosting në cloud për një eStore të sigurt dhe të besueshëm.

Oferta joshëse për shitjet e Upsell & Cross

Rritni fitimet duke ofruar mallra më të shtrenjta ose të lidhura për të rritur vlerën e blerjes në hapin e duhur të porosisë.

Kanalet e rëndësishme të komunikimit

Biseda me Messenger dhe Chatbot, fushata Viber, vitrinë në Instagram, artikuj në blog dhe më shumë.

Dizajn mbulues dhe UX

Ofroni një përvojë të shkëlqyer klienti me një dizajn interaktiv për dyqanin tuaj elektronik.

Fushata për faqet e uljes

Krijoni faqe tërheqëse të faqeve të ngarkimit me koleksione ose pako produktesh të paraqitura mirë. Ju mund të ofroni mbi 10 lloje zbritjesh si zbritje numërimi mbrapsht dhe kode promocionale bazuar në kushte të personalizuara.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Mbi 4000 aplikacione të dobishme

Integrimet me aplikacione të jashtme si tarifat dhe rishikimet e Yotpo dhe mjeti inteligjent i kërkimit Algolia.

Funksionalitete dhe arkë e shpejtë

Ne ofrojmë butona të shpejtë të porositjes dhe klikoni për telefonatë, kohë të dorëzimit, marrje në dyqan dhe shumë opsione të tjera që do të optimizojnë rrjedhën tuaj të arkëtimit.

Prodhimi i materialeve reklamuese

Ofroni ndihmë në mbledhjen e komenteve dhe vlerësimeve të klientëve, libra elektronikë, lista kontrolli, raste studimore etj.

Eksistemi i ekspertëve

Punoni në shërbimet e reklamimit për tregtarët e CloudCart dhe ndihmojini ata të bëhen liderë në fushën e tyre.

Rriteni biznesin tuaj me СloudСart

Nuk ka rëndësi nëse drejtoni një agjenci Design apo punoni si profesionist i pavarur, tregtarët tanë mund të përfitojnë nga ekspertiza juaj e cila gjithashtu do të rrisë mundësitë dhe të ardhurat tuaja të biznesit.

Rritni fitimin tuaj përmes shërbimeve të marketingut të tregtisë elektronike me CloudCart!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit