Добијте нови клиенти со Membership app

Тргувајте преку Интернет со создавање област за членство со Membership app, каде што можете да продавате пристап до курс, видео или друг дигитален ресурс за одреден временски период, на основа на претплата.

Повеќе функции со Membership app

Icon
Платен пристап

Со апликацијата можете лесно да креирате страница за платен пристап, во зависност од видот на содржината што сакате да ја продадете. Ќе биде достапен само за клиенти кои платиле за производот.

Icon
Период на пристап

Можете да го одредите периодот за кој клиентите што плаќаат ќе имаат пристап до вашите ресурси. Можете да го продолжите овој период со лесно додавање дополнителни денови.

Icon
Информации

Од административниот панел на вашата продавница, во делот Претплати, можете да го видите името на клиентот, купениот дигитален производ, имињата на страниците до кои клиентот има пристап и кога и дали се активни.

Префрлете ја вашата онлајн продавница кај нас

Искористете ги предностите на многу функционалности, автоматизации и апликации кои ќе му помогнат на вашиот бизнис да премине на следното ниво на развој.

Продавајте сè

Нудете физички или дигитални производи и услуги, како и платени содржини како што се видео упатства, курсеви и друго, на големо и мало, користете каталози на производи на дистрибутер.

Icon

Физички производи

Icon

Дигитални производи

Icon

Онлајн услуги

Image

Продавај секаде

Допрете повеќе клиенти со автоматски врски до продавницата на Facebook и Instagram, разни пазари и страници за споредба и меѓународни пазари.

Ние сме до вас

Можете сами да управувате со сè, но секогаш можете да сметате на нас.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Комерцијална заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Стручни услуги

Во нашиот Екосистем на експерти можете да ги најдете сите услуги за вашиот бизнис.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Многу функционалност

Искористете ги придобивките од ERP и синхронизацијата на складиштето, практични методи за испорака, моќни маркетинг алатки, влијателни теми за дизајн и многу повеќе.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000+ апликации

Инсталирајте со еден клик многу апликации и интеграции кои ја подобруваат вашата услуга и ја олеснуваат вашата секојдневна работа.

Сè што му треба на вашиот бизнис на едно место

Со CloudCart ќе постигнете повеќе!