Arri klientë të rinj me aplikacionin Anëtarësimi

Tregtoni në internet duke krijuar një zonë anëtarësimi me aplikacionin Anëtarësimi, në të cilin mund të shisni akses në një kurs, video ose burim tjetër dixhital për një periudhë të caktuar kohe, me bazë abonimi.

Më shumë mundësi me aplikacionin Anëtarësimi

Icon
Qasje me pagesë

Me aplikacionin mund të krijoni lehtësisht një faqe aksesi me pagesë sipas llojit të përmbajtjes që dëshironi të shisni. Ai do të jetë i aksesueshëm vetëm për klientët që kanë paguar për produktin.

Icon
Periudha e hyrjes

Ju mund të përcaktoni periudhën për të cilën klientët që kanë paguar do të kenë akses në burimet tuaja. Ju mund ta zgjasni këtë periudhë duke shtuar lehtësisht ditë shtesë.

Icon
Informacion

Nga paneli i administratorit të dyqanit tuaj, në seksionin Abonimet, mund të shihni emrin e klientit, produktin dixhital të blerë, emrat e faqeve në të cilat klienti ka akses dhe deri kur dhe nëse janë aktive.

Transferoni dyqanin tuaj online tek ne

Përfitoni nga veçoritë, automatizimet dhe aplikacionet e shumta që do të zgjerojnë biznesin tuaj dhe do t'ju lejojnë të arrini më shumë klientë.

Shitet çdo gjë

Ofroni produkte dhe shërbime fizike ose dixhitale, si dhe përmbajtje me pagesë si mësime video, kurse dhe më shumë, me shumicë dhe pakicë, përdorni katalogët e produkteve të shpërndarësve.

Icon

Produktet fizike

Icon

Produkte dixhitale

Icon

Shërbimet online

Image

Shit kudo

Arritni më shumë klientë përmes Facebook dhe Instagram Shop, tregjeve të ndryshme dhe faqeve të krahasimit dhe tregjeve ndërkombëtare.

Ne jemi pranë jush

Ne ofrojmë një qendër të shkëlqyer mbështetjeje, por ju gjithmonë mund të na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme.

Icon
Qendra e Ndihmes

Kontrolloni përgjigjet e të gjitha pyetjeve të bëra shpesh në lidhje me CloudCart.

Icon
Komuniteti tregtar

Merrni pjesë në komunitetin tonë aktiv ku të gjithë tregtarët ndajnë njohuritë dhe zgjerojnë bizneset e tyre.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Në Ekosistemin tonë të ekspertëve mund të gjeni të gjitha shërbimet shtesë që mund t'i nevojiten biznesit tuaj.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si të zhvilloni biznesin tuaj në internet me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Karakteristika të shumta

Përfitoni nga sinkronizimi i softuerit ERP dhe depove, metodat e përshtatshme të transportit, mjetet e fuqishme të marketingut, temat mbresëlënëse të dizajnit dhe shumë veçori të tjera.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Mbi 4000 aplikacione

Jeni një klikim larg aplikacioneve dhe integrimeve të shumta që mund të përmirësojnë biznesin tuaj dhe t'ju bëjnë të përfundoni më shpejt detyrat e përditshme.

Gjithçka që i nevojitet biznesit tuaj në një vend

CloudCart ju ofron mundësi të pafundme.

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit