Përdorni metodat më të njohura të transportit

Jepuni klientëve tuaj metoda të shumta transporti që mund të ofrojnë marrje lokale ose dërgesë në shtëpi.

Automatizimi për shpërndarje të sigurt

Icon
Çmimi i përcaktuar në kohë reale

CloudCart ofron një kalkulator të kostove të transportit për të gjitha kompanitë e integruara të korrierëve bazuar në adresën e dorëzimit të klientit.

Icon
Integrimet

CloudCart ofron integrim me kompani korrierësh si Econt, Speedy, DHL, si dhe me ofruesit lokalë të transportit si ACSCourier për Greqinë dhe Fan Courier dhe Cargus Courier për Rumaninë.

Icon
Automatizimi

Ju mund të gjeneroni automatikisht faturat e ngarkesës, të anuloni porositë dhe t'i dërgoni klientit informacione përcjellëse.

Icon
Para ne dore gjate dorezimit

Statusi i porosisë përditësohet automatikisht pasi shërbimi të paguhet.

Icon
Çmimi rezervë

Ju mund të vendosni një çmim të paracaktuar në rast se ofruesi nuk mund ta përpunojë kërkesën. Në këtë mënyrë, klientët tuaj do të jenë në gjendje të kryejnë gjithmonë porositë e tyre.

Icon
Korrierët e tjerë

Për metoda të pavarura të transportit ose shërbime të tjera ndërlidhëse, ju mund të paracaktoni kostot e dorëzimit bazuar në çmimin, peshën ose të dyja këto.

Migroni në CloudCart

Migrimi plotësisht i automatizuar i dyqanit tuaj aktual në internet i cili do të mbajë pozicionet tuaja në SEO, por do të përmirësojë performancën tuaj të përgjithshme.

Shitet çdo gjë

Ofroni produkte dhe shërbime fizike ose dixhitale, me shumicë ose pakicë, përdorni katalogë të produkteve të shpërndarjes.

Icon

Produktet fizike

Icon

Produkte dixhitale

Icon

Shërbimet online

Image

Shitet kudo

Arritni më shumë klientë me Facebook dhe Instagram Shop, tregje të ndryshme dhe faqe krahasimi dhe tregje ndërkombëtare.

Ne jemi pranë jush

Ne ofrojmë një qendër të shkëlqyer mbështetjeje, por ju gjithmonë mund të na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme.
Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët rreth punës me CloudCart.

Icon
Komuniteti tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv për shkëmbimin e përvojave dhe inovacioneve në industri.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Në Ekosistemin tonë të ekspertëve mund të gjeni të gjitha shërbimet shtesë që mund t'i nevojiten biznesit tuaj.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si të zhvilloni biznesin tuaj në internet me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Karakteristika të shumta

Përfitoni nga sinkronizimi i softuerit ERP dhe depove, metodat e përshtatshme të transportit, mjetet e fuqishme të marketingut, temat mbresëlënëse të dizajnit dhe shumë veçori të tjera.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Mbi 4000 aplikacione

Jeni një klikim larg aplikacioneve dhe integrimeve të shumta që mund të përmirësojnë biznesin tuaj dhe t'ju bëjnë të përfundoni më shpejt detyrat e përditshme.

Tregti pa kokë

Ju mund të përfitoni nga një sërë veçorish të Cloudcart pavarësisht nga platforma juaj aktuale.

Gjithçka që i nevojitet biznesit tuaj në një vend

Me CloudCart do të arrini më shumë!