Shitet lehtësisht në Instagram

Lidhni dyqanin tuaj elektronik me Dyqanin në Instagram me disa klikime dhe rrisni shitjet tuaja duke synuar përdoruesit e duhur.

Arrini miliona përdorues

Icon

Klientë të rinj

Aktivizoni llogarinë tuaj të biznesit në Instagram, lidheni atë me katalogun tuaj në Facebook dhe dyqanin tuaj online dhe shisni në Instagram për miliona përdorues.

Icon

Siguria

Nëse shisni në Instagram, duhet të keni edhe një dyqan online, kështu që produktet tuaja janë të disponueshme në dy vende.

Icon

Shitje të lehta

Regjistroni llogarinë tuaj të biznesit për blerje në Instagram dhe etiketoni produktet në një postim ose histori. Në këtë mënyrë, ata mund të shesin më shpejt.

Filloni një dyqan online

Krijoni një dyqan elektronik dhe shisni produktet tuaja të zgjedhura lehtësisht kudo.

Promovoni produktet tuaja

Icon
Lidhshmëria

Vendosni dyqanin tuaj për të shfaqur foto nga llogaria juaj në Instagram.

Icon
Remarketing

Tërhiqni ndjekësit tuaj me vizualizime dhe përmbajtje spektakolare nga Dyqani në Instagram në dyqanin tuaj online.

Icon
Komoditet

Lejojini klientët tuaj të kërkojnë dhe të blejnë produktet tuaja në Instagram pa pasur nevojë të largohen nga rrjeti social.
Image

Shitet çdo gjë

Ofroni produktet dhe shërbimet tuaja të zgjedhura, me shumicë ose pakicë, përdorni katalogë produktesh të gatshëm nga shpërndarësit.

Shitet edhe në kanale të tjera të shitjeve

Shitni gjithashtu në rrjete dhe kanale të tjera sociale si tregje dhe faqe krahasimi, dhe arrini më shumë klientë.

Icon

Faqet e krahasimit

Shitet lehtësisht me CloudCart

Përfitoni nga një shumëllojshmëri e gjerë integrimesh të gatshme, funksionalitete, automatizime dhe shërbime ekspertësh për biznesin tuaj.

Ne do të jemi pranë jush

Funksionalitetet e CloudCart janë shumë të arritshme, por mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë.

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët rreth punës me CloudCart.

Icon
Komuniteti Tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv për të ndarë përvojat dhe risitë në industri.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si ta rritni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

The business is at CloudCart,
you are welcome too!