Shitet lehtësisht në Facebook

Lidhni dyqanin tuaj elektronik me Facebook Shop me një klik dhe rrisni shitjet tuaja duke synuar përdoruesit e duhur të Facebook

Arrini miliona përdorues

Icon

Lehtë për t'u lidhur

Lidhni dyqanin tuaj me Facebook Shop, ngarkoni lehtësisht të gjitha ose produktet e zgjedhura përmes furnizimit XML dhe krijoni një katalog produktesh.

Icon

Siguria

Nëse shisni në Facebook, duhet të keni edhe një dyqan online, kështu që produktet tuaja janë të disponueshme në dy vende.

Icon

Sinkronizimi

Siguroni gjithmonë informacione të përditësuara të produktit për klientët tuaj me sinkronizimin automatik me Facebook Blini dhe shisni në Facebook.

Filloni një dyqan online

Krijoni një dyqan elektronik dhe shisni produktet tuaja të zgjedhura lehtësisht kudo.

Informacioni aktual i marketingut

Icon
Ndjekja e UTM

Shtoni parametrat e gjurmimit të UTM për të marrë informacione marketingu në lidhje me klikimet që gjenerohen nga furnizimi i produktit tuaj.

Icon
Kategorizimi

Kategorizoni automatikisht produktet tuaja sipas klasifikuesit të kategorisë ndërkombëtare dhe kurseni kohë.

Icon
Synimi

Synoni përdoruesit përmes Dyqanit tuaj në Facebook sipas vendndodhjes, moshës dhe interesave. Ofroni klientëve të mundshëm të kontrollojnë dyqanin tuaj online dhe më pas t'i rimarketojnë ata.
Image

Shitet çdo gjë

Ofroni produktet dhe shërbimet tuaja të zgjedhura, me shumicë ose pakicë, përdorni katalogë produktesh të gatshëm nga shpërndarësit.

Shitet edhe në kanale të tjera të shitjeve

Shitni gjithashtu në rrjete dhe kanale të tjera sociale si tregje dhe faqe krahasimi, dhe arrini më shumë klientë.

Icon

Faqet e krahasimit

Shitet lehtësisht me CloudCart

Përfitoni nga një shumëllojshmëri e gjerë integrimesh të gatshme, funksionalitete, automatizime dhe shërbime ekspertësh për të krijuar dhe zhvilluar një dyqan.

Ne do të jemi pranë jush

Funksionalitetet e CloudCart janë shumë të arritshme, por mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë.

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët rreth punës me CloudCart.

Icon
Komuniteti Tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv për të ndarë përvojat dhe risitë në industri.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si ta rritni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Biznesi është në CloudCart,
edhe ju jeni të mirëpritur!