Faqet e internetit të krahasimit të çmimeve

Përdorni integrime të gatshme për ngarkimin automatik të produkteve dhe përditësoni inventarët në faqet e njohura të krahasimit të çmimeve për të shitur më lehtë.

Icon
Glami

Shitni më shumë duke i shfaqur produktet tuaja mijëra klientëve në 14 vende.

Icon
Pazaruvaj.com

Ngarkoni produktet tuaja dhe arrini më shumë se 700,000 blerës potencialë në muaj.

Icon
Sravni.bg

Shisni produktet tuaja tek një audiencë e gatshme për t'u blerë.

Icon
Trendo.en

Shisni modën e markës klientëve të duhur dhe fitoni më shpejt dhe më lehtë.

Icon
Skroutz

Zgjeroni tregun tuaj dhe shisni në Greqi duke shtuar automatikisht produktet tuaja në tregun e famshëm

Icon
Krahasoni

Shfrytëzojeni mundësinë për të shitur në Rumani përmes një kanali tjetër shitjeje.

Icon
Arukereso.hu

Prezantoni produktet tuaja në Hungari dhe arrini lehtësisht më shumë klientë potencialë.

Shitet në kanale të tjera shitjeje

Shitni në kanale të tjera si tregje dhe faqe krahasimi dhe arrini më shumë klientë.

Image
Icon
Sinkronizimi me ERP dhe softuerin e magazinës

Lidhni dyqanin tuaj elektronik me sistemin e menaxhimit të inventarit që përdorni.

Icon
Pagesa dhe transport i përshtatshëm

Shtoni metoda moderne pagese dhe transporti me faturat automatike të uljes.

Icon
Procesi i optimizuar i arkëtimit

Rritni shitjet tuaja dhe zvogëloni numrin e karrocave të braktisura me një arkë novatore.

Icon
Mjete të fuqishme marketingu

Përdorni zbritjet e kohëmatësit, Facebook dhe Google CAPI dhe pikselët për rimarketing, Analytics, SEO, mesazhe Viber, emaile të automatizuara, oferta të shitjes Upsell & Cross dhe më shumë.

Konsumatorët rreth CloudCart

Image

Me CloudCart ndërtuam dyqanin tonë online, sinkronizuam informacionin nga disa softuer në vetëm dy javë.

BMW
Image

Ne zgjodhëm të ndërtonim dyqanin tonë elektronik në platformën CloudCart dhe ai përmbushi plotësisht pritshmëritë tona. Komunikimi me të gjithë ekipin është i shpejtë, i saktë dhe ata janë gjithmonë në linjë për çdo ndihmë. Falë platformës së tyre, ne jemi vazhdimisht në zhvillim, duke përmirësuar shërbimin tonë, duke rritur shitjet dhe bazën tonë të klientëve.

T-tregu
Image

Migrimi në CloudCart ka përmirësuar ndjeshëm efikasitetin dhe produktivitetin e zbatimit të porosive, falë automatizimeve të shumta dhe optimizimeve të procesit.

Zora
Image

Pasi u besuam partnerëve tanë CloudCart, faqja jonë, e ndërtuar mbi këtë platformë, na vendosi në pozicionin e mesëm krahasuar me konkurrentët tanë në vetëm një vit. Ne kemi forcuar lidershipin tonë në rajon, duke tërhequr vëmendjen e shumë klientëve të rinj nga e gjithë Bullgaria.

Ted qeramikë
Image

Jam i kënaqur me CloudCart! Platforma ofron optimizim cilësor, faqja funksionon shpejt dhe ka një pjesë të administrimit të lehtë për t'u përdorur. Ne i rritëm vizitorët e faqes sonë të internetit falë trafikut organik që kemi.

К&К
Image

CloudCart është një partner i shkëlqyer për biznesin tonë, ne kemi migruar me sukses dhe jashtëzakonisht lehtë në platformë. Ne optimizuam rrjedhën tonë të punës dhe rritëm shitjet në më pak se një muaj. Karakteristikat e platformës na lejojnë të jemi inovativë në fushën e tregtisë elektronike dhe të menaxhojmë SHOP MDL në një shkallë të madhe.

MDL

Ne do të jemi pranë jush

Ju mund të menaxhoni gjithçka vetë, por gjithmonë mund të mbështeteni në bashkëpunimin tonë të ekspertëve dhe burimet që ne ofrojmë.

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët rreth punës me CloudCart

Icon
Komuniteti tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv ku të gjithë ndajnë përvojën dhe inovacionet e lidhura me industrinë.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Në Ekosistemin tonë të ekspertëve mund të gjeni të gjitha shërbimet për biznesin tuaj.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si ta zhvilloni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Qindra shërbime dhe veçori për biznesin tuaj në një vend

Transferoni biznesin tuaj online në CloudCart, përfitoni nga të gjitha përfitimet që ju jep platforma dhe filloni të shisni çdo gjë, kudo.