Pse të zgjidhni CloudCart?

CloudCart është një platformë tregtare online SaaS - softuer si shërbim. Ne do t'ju tregojmë ndryshimin midis nesh dhe faqes së internetit të krijuar me porosi, si dhe atë që na bën opsionin më të mirë.

Njohuri teknike

Krijimi dhe përdorimi i një faqeje të personalizuar të tregtisë elektronike kërkon shumë njohuri teknike, ndërsa me një platformë të gatshme si CloudCart, kjo nuk është e nevojshme.

 • Softuer i personalizuar
  Ju duhet të keni një njohuri të mirë të tregtisë elektronike në mënyrë që t'i ofroni një përmbledhje të detajuar zhvilluesit, në mënyrë që ai të mund të krijojë të gjitha veçoritë dhe integrimet brenda dyqanit tuaj online.
 • CloudCart
  Ne kemi mbi 6 vjet përvojë në tregtinë elektronike e cila na ndihmon të përcaktojmë të gjithë elementët kryesorë për një dyqan të suksesshëm në internet dhe t'i zbatojmë këto përmes përditësimeve të rregullta të platformës. Ekipi ynë ka shpenzuar mbi 6 vjet zhvillim të softuerit për të përmbushur nevojat tuaja dhe për të ofruar një zgjidhje të përshtatshme për çdo industri.
Çmimi i softuerit

Krijimi i faqes tuaj të internetit mund të jetë një investim i madh ndërsa CloudCart ju lejon të përdorni një numër të madh funksionesh me një kosto shumë më të ulët.

 • Softuer i personalizuar
  Përveç investimit të madh fillestar, gjithçka që dëshironi të shtoni gjatë procesit të zhvillimit do të vijë si shpenzime të veçanta.
 • CloudCart
  CloudCart do të kursejë shumë para të cilat ju mund t'i investoni në marketing dhe ta bëni biznesin tuaj më konkurrues.
Nevojë për një ekip

Krijimi i faqes tuaj të internetit është një investim afatgjatë dhe do t'ju kërkojë të punësoni një numër ekspertësh. CloudCart ju lejon të merrni të gjitha këto më lehtë dhe për më pak para.

 • Softuer i personalizuar
  Do t'ju duhet dikush që të menaxhojë projektin dhe të kontrollojë nëse gjithçka është bërë në mënyrë korrekte dhe për veçoritë aktuale do t'ju duhet një ekip prej të paktën gjashtë zhvilluesish.
 • CloudCart
  Me ne do të keni integrime të gatshme me kompanitë korriere, mënyra pagese, sisteme magazine dhe ERP, si dhe funksione të shumta dhe mjete marketingu.
Mirëmbajtja e softuerit

Për të rritur biznesin tuaj ju duhet të investoni në zhvillime të mëtejshme, që do të thotë kosto shtesë. Me CloudCart ju investoni në tregti elektronike, jo në softuer.

 • Softuer i personalizuar
  Mirëmbajtja është e shtrenjtë dhe joefektive sepse kontraktori juaj teknik mund të mos jetë i disponueshëm në kohën e duhur për shkak të angazhimeve të tjera.
 • CloudCart
  CloudCart mban mbi 2000 dyqane nga një sërë fushash biznesi, gjë që na ndihmon të ofrojmë zgjidhje specifike për industrinë. Ne kemi punuar për të krijuar një përvojë të shkëlqyer përdoruesi për më shumë se 6 vjet dhe me kënaqësi do të ndajmë njohuritë tona, ndërsa shumica e përkthyesve të pavarur mund t'ju këshillojnë vetëm se si të dixhitalizoni biznesin tuaj.
Fitimet më të shpejta

CloudCart ju lejon të zbatoni idetë tuaja më shpejt dhe të zhyteni në botën e tregtisë elektronike shumë më shpejt sesa kur kaloni në procesin e krijimit të një faqe interneti të bërë me porosi.

 • Softuer i personalizuar
  Mund të duhen 6-9 muaj deri në disa vjet nga koncepti i projektit deri në përfundimin e plotë dhe nuk mund të jetë i sigurt se të gjitha funksionalitetet do të funksionojnë siç duhet.
 • CloudCart
  Krijimi i një dyqani online me CloudCart zgjat rreth një javë dhe nuk keni nevojë për njohuri teknike për të përdorur të gjitha mjetet dhe integrimet e nevojshme për një biznes të suksesshëm.

Shitet çdo gjë

Ofroni produkte dhe shërbime fizike ose dixhitale, si dhe përmbajtje me pagesë si mësime video, kurse, me shumicë dhe pakicë, përdorni katalogë të produkteve të shpërndarësve.

Icon

Produktet fizike

Icon

Produkte dixhitale

Icon

Shërbimet

Image
Image
Image

Shitet kudo

Arrini më shumë klientë me lidhje automatike me Facebook dhe Instagram Shop, tregje të ndryshme dhe faqe krahasimi dhe tregje ndërkombëtare.

Shitet me lehtësi me CloudCart

Përfitoni nga një shumëllojshmëri e gjerë integrimesh, veçorish, automatizimi dhe shërbimesh ekspertësh të gatshme për biznesin tuaj.

Ne do të jemi pranë jush

Ne ofrojmë një qendër të shkëlqyer mbështetjeje, por ju gjithmonë mund të na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme.

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët rreth punës me CloudCart

Icon
Komuniteti tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv ku të gjithë ndajnë përvojën dhe inovacionet e lidhura me industrinë.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Në Ekosistemin tonë të ekspertëve mund të gjeni të gjitha shërbimet për biznesin tuaj.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si ta zhvilloni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Qindra shërbime dhe funksionalitete për biznesin tuaj në një vend

Transferoni biznesin tuaj online në CloudCart, përfitoni nga të gjitha përfitimet e ofruara dhe filloni të shisni çdo gjë kudo.