Ofroni produktet tuaja në OLX

Lidhni me lehtësi dyqanin tuaj online me llogarinë tuaj të biznesit OLX dhe filloni të shisni produktet tuaja. Kurseni kohë dhe burime dhe qëndroni përpara konkurrencës.

Mundësi për më shumë shitje

Icon

Popullariteti

Lidhni dyqanin tuaj me OLX, një platformë ndërkombëtare e shitjeve në internet dhe arrini miliona përdorues në mbi 40 vende.

Icon

Siguria

Nëse shisni në OLX, krijoni një dyqan online me ne dhe ngarkoni edhe produktet tuaja në të. Në këtë mënyrë, ju do t'i keni ato në të paktën dy vende dhe do të jeni të pavarur nga tregu.

Icon

Lidhshmëria

Me vetëm disa klikime, publikoni ose fshini një sasi të pakufizuar produktesh nga dyqani juaj në OLX dhe anasjelltas.

Filloni një dyqan online

Krijoni një dyqan elektronik dhe shisni lehtësisht produktet tuaja të zgjedhura kudo.

Bindja një klik larg

Icon
Përparësitë

Përfitoni nga një kanal shtesë shitjesh dhe kombinoni përfitimet e të dy platformave për të bërë më shumë shitje.

Icon
Gjurmueshmëria

Ndiqni me lehtësi numrin e shikimeve, vlefshmërinë dhe statusin e reklamave tuaja. Zbuloni se sa përdorues i ndjekin ata nga paneli i administratorit të dyqanit tuaj.

Icon
Automatizimi

Shijoni automatizimet që lejojnë që produktet që nuk janë në stok të hiqen automatikisht nga OLX.
Image

Shitet çdo gjë

Ofroni produktet dhe shërbimet tuaja të zgjedhura, me shumicë ose pakicë, përdorni katalogë produktesh të gatshëm nga shpërndarësit.

Shitet edhe në kanale të tjera të shitjeve

Shitni gjithashtu në tregje dhe kanale të tjera si rrjetet sociale dhe faqet e krahasimit, dhe arrini më shumë klientë.

Icon

Rrjete sociale

Icon

Faqet e krahasimit

Shitet lehtësisht me CloudCart

Përfitoni nga një shumëllojshmëri e gjerë integrimesh të gatshme, funksionalitete, automatizime dhe shërbime ekspertësh për biznesin tuaj.

Ne do të jemi pranë jush

Ju mund të menaxhoni gjithçka vetë, por gjithmonë mund të mbështeteni në bashkëpunimin tonë të ekspertëve dhe burimet që ne ofrojmë.

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët rreth punës me CloudCart.

Icon
Komuniteti Tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv për të ndarë përvojat dhe risitë në industri.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si ta rritni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Biznesi është në CloudCart,
edhe ju jeni të mirëpritur!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit