Më shumë shitje me Etsy

Lidhni me lehtësi dyqanin tuaj online me tregun global për produkte kreative, të punuar me dorë dhe të cilësisë së mirë. Shisni klientëve në mbarë botën dhe rrisni të ardhurat tuaja nga shitjet në Etsy

Shitjet globale të artit

Icon

Shitjet e reja

Nëse nuk keni ende një llogari Etsy, ju rekomandojmë të regjistroheni dhe të përfitoni nga një kanal i ri shitjesh.

Icon

Siguria

Nëse shisni në Etsy, krijoni një dyqan online me ne dhe ngarkoni edhe produktet tuaja në të. Në këtë mënyrë, ju do t'i keni ato në të paktën dy vende dhe do të jeni të pavarur nga tregu.

Icon

Popullariteti

Свържи магазина си с твоя Etsy магазин и представи ръчно изработените си продукти в един от най-известните маркетплейси.

Filloni një dyqan online

Krijoni një dyqan elektronik dhe shisni produktet tuaja të zgjedhura lehtësisht kudo.

Mjete të thjeshta shitjeje

Icon
Lidhshmëria

Me vetëm disa klikime, publikoni të gjitha ose produktet e zgjedhura nga dyqani juaj CloudCart në platformë dhe anasjelltas.

Icon
Sinkronizimi

Përfitoni nga opsionet për të sinkronizuar automatikisht ose manualisht informacionin e produktit midis CloudCart dhe dyqanit tuaj Etsy.

Icon
Optimizimi

Kurseni kohë në ngarkimin manual të produkteve në Etsy me CloudCart. Shpenzoni më pak para për punën manuale dhe optimizoni punën tuaj.
Image

Shitet çdo gjë

Ofroni produktet dhe shërbimet tuaja të zgjedhura, me shumicë ose pakicë, përdorni katalogë produktesh të gatshëm nga shpërndarësit.

Shitet edhe në kanale të tjera të shitjeve

Shitni gjithashtu në tregje dhe kanale të tjera si rrjetet sociale dhe faqet e krahasimit, dhe arrini më shumë klientë.

Icon

Rrjete sociale

Icon

Faqet e krahasimit

Shitet lehtësisht me CloudCart

Përfitoni nga një shumëllojshmëri e gjerë integrimesh të gatshme, funksionalitete, automatizime dhe shërbime ekspertësh për biznesin tuaj.

Ne do të jemi pranë jush

Ju mund të menaxhoni gjithçka vetë, por gjithmonë mund të mbështeteni në bashkëpunimin tonë të ekspertëve dhe burimet që ne ofrojmë.

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët rreth punës me CloudCart.

Icon
Komuniteti Tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv për të ndarë përvojat dhe risitë në industri.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si ta rritni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Biznesi është në CloudCart,
edhe ju jeni të mirëpritur!