Image

Rritni një biznes fitimprurës me tregtinë ndërkombëtare

Shitni më shumë me lokalizim të plotë në më shumë se 10 tregje të huaja, të mënyrave të transportit, mënyrave të pagesës, faturimit, taksave, mesazheve të sistemit dhe më shumë.

Image

Përkthimi dhe lokalizimi

Zgjidhni gjuhën e dyqanit tuaj elektronik dhe/ose panelit të administratorit, shtoni përkthime për përshkrimet e produkteve, faqet e uljes dhe statike, navigimin dhe kontaktet.

Pagesa të përshtatshme

Ofroni klientëve një shumëllojshmëri mënyrash pagese me integrime të gatshme për terminalet virtuale POS dhe kredi nga bankat dhe institucionet financiare vendase.

Dorëzoni me lehtësi

Dërgoni produktet e porositura shpejt dhe me efikasitet te klientët tuaj, nëpërmjet integrimeve me kompanitë lokale të korrierëve dhe faturave automatike.

Taksat, tarifat dhe faturimet

Vendosni me lehtësi faturat automatike sipas rregulloreve, taksave dhe tarifave lokale për të qenë ligjërisht të qëndrueshme.

Përmbushja dhe tregjet

Publikoni reklama të automatizuara në tregjet e njohura, rrjetet sociale dhe faqet e krahasimit dhe përdorni qendrat e krijuara të përmbushjes për shërbimin e porosive.

Kapërceni konkurrentët tuaj dhe lejoni që biznesi juaj të rritet globalisht!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit