Pse CloudCart?

Për shkak të përvojës sonë tregtare dhe teknologjike, ne kemi krijuar një softuer miqësor për përdoruesit që shkon paralelisht me bizneset në rritje të tregtarëve tanë dhe i ndihmon ata të rriten.

image
Nikolay Iliev - CEO

Nikolai Iliev është CEO i kompanisë. Ai ka përvojë në tregtinë elektronike, zhvillimin e biznesit dhe sjelljen e konsumatorit që e ndihmon atë të krijojë strategji të shkëlqyera të angazhimit të klientëve dhe të trajtojë mundësitë e rritjes së biznesit.

image
Peter Iliev - CTO

Peter Iliev është CTO i CloudCart. Ai drejton të gjitha projektet teknike që lidhen me integrimet me aplikacionet e jashtme, si dhe përpunimin e mëtejshëm të veçorive të CloudCart. Peter dhe ekipi i tij përpiqen të ofrojnë zgjidhje të thjeshta për çështjet në dukje të ndërlikuara.

Si filloi gjithçka?

CloudCart filloi në vitin 2016 si një projekt midis dy vëllezërve - Nikolay Iliev dhe Peter Iliev, qëllimi i të cilëve ishte të kuptonin mirë botën dixhitale dhe të krijonin një produkt nga i cili do të përfitojë vazhdimisht përdoruesi. Dinamika e zhvillimit dixhital i ndihmoi ata të shohin se çfarë kanë nevojë të gjithë tregtarët dhe ta përdorin atë për ta bërë CloudCart partnerin e përsosur të biznesit.

Image

Misioni i CloudCart

Ne synojmë të mbetemi liderë të tregtisë elektronike dhe të përpiqemi t'i bëjmë të gjithë tregtarët tanë më të mirët në fushën e tyre.

Vizioni i CloudCart

CloudCart është ndoshta softueri më i lehtë për t'u përdorur për dyqanet në internet dhe ka një ekosistem të tregtisë elektronike në shkallë të gjerë. Teknologjia inovative u lejon tregtarëve tanë të kursejnë burime financiare, përpjekje dhe kohë.

Vlerat e CloudCart

Ne e shohim ekipin si një familje dhe kjo është pasuria jonë më e vlefshme. Ne priremi t'i inkurajojmë kolegët tanë të marrin përgjegjësinë personale për suksesin e CloudCart, sepse fuqia e mbështetjes ndër-departamentale është ajo që u sjell përfitime tregtarëve tanë dhe i bën ata të suksesshëm.

NV3 investon në CloudCart

Një investitor në CloudCart AD. është Fondi New Vision 3, i cili bashkëfinancohet nga Fondet Evropiane Strukturore dhe Investuese në kuadër të Programit Operativ për Inovacion dhe Konkurrencë 2014-2020 i menaxhuar nga Fondi i Fondeve në Bullgari.

Teknologjia CloudCart

Icon

CloudCart është një platformë e zhvilluar teknologjikisht dhe intuitive e cila është përshtatur me nevojat aktuale të të gjithë tregtarëve të tregtisë elektronike.

Icon

Ne zhvillojmë mjete dhe veçori të vlefshme për një menaxhim biznesi miqësor për përdoruesit, i cili gjithashtu përmirëson shitjet tuaja.

Icon

Aftësia për t'u lidhur me një API të integruar për komunikim të lehtë me sistemet e jashtme.

Ekipi profesional

Ekipi i CloudCart është motori i softuerit tonë me zhvillim të shpejtë. Ne përdorim ekspertizën tonë për të këshilluar tregtarët dhe për të kontribuar në suksesin e tyre dhe tonën.

Departamenti i programimit
Departamenti teknik
Departamenti i Marketingut
Departamenti i projektimit
Program partneriteti
Departamenti Administrativ
Departamenti financiar
Shitjet e biznesit

Jeni të mirëpritur në familjen e tregtarëve të suksesshëm në internet!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit