Mjete marketingu për një biznes të suksesshëm

Dëshironi që klientët tuaj të kenë sukses? Përdorni mjetet dhe funksionalitetet e fundit të marketingut për një biznes të suksesshëm e-Commerce në Bullgari dhe jashtë saj.

Marketingu për tregtinë elektronike

Icon

Ndërtoni një strategji të suksesshme marke për dyqanet elektronike

Icon

Menaxhoni reklamat efektive të Facebook dhe Google

Icon

Strategjia e SEO, optimizimi brenda dhe jashtë faqes, ndërtimi i lidhjeve

Icon

PR dhe ngjarje, fushata influencuese, Viber, marketing video dhe email

Icon

Shkrimi i kopjimit, përmbajtje në blog, ueb dhe fushata promovuese

Icon

Paketa promocionale, oferta për shitje dhe ndër-shitje, faqe uljeje

Pse është më e lehtë me CloudCart?

Ne ofrojmë integrime, mjete, aplikacione dhe automatizime të cilat do t'ju ndihmojnë të zhvilloni strategjinë tuaj të marketingut.

Të dhëna të lidhura për reklama efikase

Përdorni një klik të vetëm për të lidhur dyqanin tuaj në internet me Google Analytics, Google Remarketing Tag, Facebook pixel & CAPI etj.

Reklamat e produkteve dhe shërbimeve në mediat sociale

Ofroni njohuri dhe përvojë në performancën dhe marketingun dixhital për fillestarët dhe bizneset në rritje në internet.

Mjete SEO dhe pritje e sigurt

Pritja në renë kompjuterike për performancë të sigurt dhe të qëndrueshme në eStore, menaxhim të shkëlqyeshëm të përmbajtjes dhe mjete SEO për pozicione drejtuese në SERP.

Lidhje e automatizuar me kanalet e shitjes

Shitje direkte përmes blerjeve në Facebook, Instagram dhe Google me furnizim dinamik XML, shitje të automatizuara në tregje si: OLX, Emag, Etsy, Skroutz, Pazaruvaj.com dhe më shumë.

Segmentimi i klientit

Mjetet e segmentimit ju lejojnë të dërgoni mesazhe të personalizuara për klientët tuaj, të bashkuar nga kritere të rëndësishme në fushën e marketingut dixhital.

Bollëku i kanaleve të komunikimit

Modelet e postës elektronike, buletinet dhe emailet e automatizuara, biseda dhe Chatbot me Messenger, vitrinë në Instagram, kanali Viber dhe mesazhe të personalizuara, blog etj.

Oferta për shitje joshëse për Upsell & Cross

Rritni të gjitha shitjet e marketingut me vlerë më të lartë blerjeje duke shitur produkte më të shtrenjta ose mallra shtesë në kohën e duhur.

Shitet dizajn dhe UX i shkëlqyeshëm

Ofroni një përvojë të shkëlqyer klienti me një dizajn interaktiv për dyqanin tuaj elektronik.

Faqet e uljes dhe mjetet promovuese

Krijoni faqe tërheqëse të faqeve të ngarkimit me koleksione ose pako produktesh të paraqitura mirë. Ju mund të ofroni mbi 10 lloje zbritjesh si zbritje numërimi mbrapsht dhe kode promocionale bazuar në kushte të personalizuara.

Pagesa e shpejtë dhe funksionalitete specifike

Procesi inovativ dhe shumë i konvertueshëm i arkës, butonat e shpejtë të porosive dhe thirrjeve, marrja në dyqan, koha e dorëzimit dhe më shumë.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Mbi 4000 aplikacione të dobishme

Integrimet me aplikacione të jashtme si tarifat dhe rishikimet e Yotpo dhe mjeti inteligjent i kërkimit Algolia.

Plan biznesi, konsultime dhe analiza

Ndihmoni sipërmarrësit të zhvillojnë aktivitetet e tyre të marketingut dhe shitjeve dixhitale përmes konsultimeve profesionale dhe analizës së modelit të biznesit.

Ekspertët ekosistemit

Punoni në shërbimet e marketingut për tregtarët e CloudCart dhe ndihmojini ata të bëhen të njohur dhe të suksesshëm.

Rriteni biznesin tuaj me СloudСart

Nuk ka rëndësi nëse drejtoni një agjenci Design apo punoni si profesionist i pavarur, tregtarët tanë mund të përfitojnë nga ekspertiza juaj e cila gjithashtu do të rrisë mundësitë dhe të ardhurat tuaja të biznesit.

Fitoni më shumë përmes shërbimeve të marketingut të tregtisë elektronike me CloudCart!