Shërbime ligjore për biznesin online

Ndihmoni sipërmarrësit me regjistrimin e kompanive, patentat e produkteve dhe shërbimeve, mbrojtjen e markave tregtare etj.

Shërbime ligjore për tregtinë elektronike

Icon

Regjistrimi i personit juridik

Icon

Patentat e produkteve dhe shërbimeve

Icon

Regjistrimi dhe mbrojtja e markës tregtare

Icon

Krijo dokumentacionin e termave dhe kushteve

CloudCart e bën gjithçka të lehtë

CloudCart ofron të gjitha funksionalitetet e nevojshme për një biznes të suksesshëm, por ju mund t'i ndihmoni tregtarët tanë me shërbime ligjore në përputhje.

Ndihma juridike

Bëhuni pjesë e avokatëve tanë të besuar dhe ndihmoni tregtarët e CloudCart të përmbushin të gjitha kërkesat ligjore.

GDPR për tregtinë elektronike

Aplikacioni ynë GDPR ju lejon të shtoni dokumente të tjera ligjore ose politika të kompanisë nëse ato kërkohen nga industria e caktuar.

Faqe statike

Mund të shtoni një numër faqesh statike nëse duhet t'i jepni përdoruesit fundor ndonjë informacion tjetër shtesë.

Dokumentet e produktit

Çdo produkt dixhital ose fizik mund të ketë dokumentacionin e vet si garanci ose çdo gjë që nevojitet për të ofruar një shërbim të mirë ndaj klientit.

Ekosistemi i ekspertëve

Bashkohuni me komunitetin tonë të strukturuar mirë të avokatëve të mëdhenj dhe punoni në projekte për tregtarët e CloudCart.

Të ardhura shtesë

Bëhuni ambasadori i CloudCart dhe fitoni komision me çdo tregtar të ri. Ne ofrojmë bonuse të shkëlqyera partneriteti për ata që promovojnë platformën tonë dhe na ndihmojnë të përmirësojmë më shumë biznese.

Fito nga shërbimet ligjore në CloudCart!