Shitet më shumë si me shumicë ashtu edhe me pakicë

Kombinoni të gjitha kanalet e shitjeve në një dyqan elektronik të lehtë për t'u menaxhuar dhe për t'u përdorur dhe rrituni me sukses.

Optimizoni kostot tuaja dhe përparoni

Automatizimi i procesit dhe integrimet e gatshme me metodat e pagesës dhe dërgesës do ju kursejnë kohë, para dhe përpjekje të konsiderueshme.

Icon

Inventari

Sinkronizoni inventarin me softuerin e magazinës dhe ERP.

Icon

Integrimet

Zgjedhje e gjerë pagesash dhe mënyrash transporti me fatura automatike.

Icon

Lidhshmëria

Lidhje fleksibël API për modifikime dhe punë me platforma të palëve të treta.

Një grup kanalesh fituese

Lidhni dyqanin tuaj me tregje të rëndësishme, dyqane të mediave sociale dhe përdorni email, Viber, Messenger dhe shumë mjete efektive marketingu.

Konsulencë eksperte për zhvillimin e biznesit

Kontaktoni ekspertët e tregtisë elektronike për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për t'ju ndihmuar të rritni shitjet tuaja.

Konsumatorët rreth CloudCart

Image

Ne në Swim-better patëm kënaqësinë të punonim me ekipin e CloudCart. Krijimi i faqes ishte shumë i shpejtë dhe i lehtë. Platforma është bërë që të mos keni fare vështirësi. Produktet ngarkohen lehtësisht dhe nuk keni vështirësi me procesin e punës. Nuk na vjen keq që zgjodhëm CloudCart për të prezantuar produktet tona. Faleminderit!

Të notosh më mirë
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

BMW
Image

За 2 седмици с CloudCart изградихме нашия онлайн магазин, синхронизиращ информацията от няколко софтуера.

BMW
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

BMW
Image

За 2 седмици с CloudCart изградихме нашия онлайн магазин, синхронизиращ информацията от няколко софтуера.

BMW
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

BMW

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit