Një shumëllojshmëri mënyrash pagese

Krijoni dyqanin tuaj si një vend të sigurt për të gjithë klientët me metodat tona të integruara të pagesës në internet.

Liria dhe siguria e pagesave

Icon
Siguria

CloudCart ju ofron pagesa online miqësore për përdoruesit si dhe mbështetje gjatë cilësimeve fillestare.

Icon
Shpejtësia

Sistemi ynë bazohet në infrastrukturën mikroservice dhe është të aftë për të përpunuar mbi 1500 transaksione në sekondë.

Icon
Zgjedhja

CloudCart lejon klientët tuaj të zgjedhin pagesat me para në dorëzim, transferta bankare, kuleta dixhitale, karta debiti dhe krediti, kupona etj.

Transferoni dyqanin tuaj online tek ne

Përfitoni nga veçoritë, automatizimet dhe aplikacionet e shumta që do zgjeroni biznesin tuaj dhe ju lejon të arrini më shumë klientë.

Zgjidhje të shumta pagesash

Icon
Menyra pagese

Pranoni pagesat në kohë reale përmes terminaleve virtuale pos të shumë institucioneve bankare si PayPal, MyPOS, Borica WAY4, PaySera dhe aktivizoni metodat e pagesës si Stripe dhe Braintree.

Icon
Kuletat dixhitale

Klientët tuaj mund të paguajnë për produktet dhe shërbimet e tyre me kuletat dixhitale si Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay.

Icon
Pagesa e qirasë

Opsionet e pagesës së qirasë me TBI Bank, Unicredit Consumer Financing, BNP dhe DSK Bank, si dhe shërbimi i NewPay "Bli Tani, Paguaj Më vonë" janë në dispozicion të klientëve tuaj.

Shitet çdo gjë

Ofroni produkte dhe shërbime fizike ose dixhitale, si dhe përmbajtje me pagesë të tilla si mësime video, kurse dhe më shumë, me shumicë dhe pakicë, përdorim katalogët e produkteve të distributorëve.

Icon

Produktet fizike

Icon

Produkte dixhitale

Icon

Shërbimet online

Image

Shitet kudo

Arrini më shumë klientë përmes Facebook dhe Instagram Shop, tregjeve të ndryshme dhe faqeve të krahasimit dhe tregjeve ndërkombëtare.

Icon
Qendra e ndihmes

Kontrolloni përgjigjet e të gjitha pyetjeve të bëra shpesh në lidhje me CloudCart.

Icon
Komuniteti i Tregtarëve

Merrni pjesë në komunitetin tonë aktiv ku të gjithë tregtarët ndajnë njohurive dhe të zgjerojnë bizneset e tyre.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Në Ekosistemin tonë të ekspertëve mund të gjeni të gjitha shtesë shërbimet për të cilat biznesi juaj mund të ketë nevojë.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si të zhvilloni biznesin tuaj në internet me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Karakteristika të shumta

Përfitoni nga sinkronizimi i softuerit ERP dhe depove, i përshtatshëm metodat e transportit, mjete të fuqishme marketingu, tema mbresëlënëse të projektimit dhe shumë veçori të tjera.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Mbi 4000 aplikacione

Jeni një klikim larg aplikacioneve dhe integrimeve të shumta që munden përmirësoni biznesin tuaj dhe ju bën të përfundoni më shpejt detyrat e përditshme.

Tregti pa kokë

Ju mund të përfitoni nga një sërë veçorish të CloudCart pavarësisht nga platforma juaj aktuale.

Gjithçka që i nevojitet biznesit tuaj në një vend

CloudCart ju ofron mundësi të pafundme.

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit