Dyqani juaj online në Anglisht

Dyqan online shumëgjuhësh? Bëjeni në mënyrën e duhur. Me CloudCart, mund ta aktivizoni dyqanin tuaj online në shumë gjuhë brenda pak minutash, pa asnjë dhimbje koke.

Si punon

Pasi të instaloni aplikacionin shumë-gjuhësh në dyqanin tuaj kryesor

IconHapi 1
Zgjidhni gjuhën për versionin tuaj të ri të gjuhës
IconHapi 2
Zgjidhni cilat pjesë të dyqanit tuaj elektronik do të kopjohen në versionin tuaj të gjuhës
IconHapi 3
Zgjidhni cilat pjesë të informacionit të kopjuar do të përkthehen
IconHapi 4
Dyqani juaj i ri i përkthyer në internet është gati
Globe

Rritni angazhimin dhe
konvertimet e blerësve

Një faqe interneti e përkthyer plotësisht do të thotë që klientët tuaj mund të shijojnë një përvojë plotësisht të personalizuar, nga pagesa deri te njoftimet me email te faqet e produkteve. Ju mund të ofroni të njëjtën përvojë të shkëlqyer për klientët në mbarë botën, pavarësisht se çfarë gjuhe flasin.

Ne përkthejmë automatikisht dyqanin tuaj, kategoritë, produktet dhe faqet tuaja.

Kjo e bën të lehtë për ju që të arrini një audiencë globale dhe të shisni më shumë produkte.

Rrjedha automatike të punës

Asnjëherë mos humbni kohë në detyra manuale. Çdo produkt i ri i shtuar në faqen tuaj zbulohet dhe përkthehet automatikisht.

Përkthimi i AI me makinë

Përshpejtoni përkthimin e dyqanit tuaj në internet me një shtresë të parë të përkthimit të makinës me fuqi AI

Image

SEO shumëgjuhëshe - Përshpejtoni blerjen e klientit tuaj

Gjeni nga audienca juaj e synuar duke përdorur një softuer që i përmbahet praktikave më të mira të SEO shumëgjuhëshe të Google (duke përfshirë meta të dhënat e përkthyera dhe etiketat hreflang).

Visitors auto-redirection

Ridrejtoni vizitorët tuaj me IP-në e tyre. CloudCart përdor ofruesin më të mirë në klasë për lokalizimin e GeoIP

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit