Mjetet e marketingut për suksesin tuaj

Përfitoni nga një shumëllojshmëri e gjerë mjetesh marketingu të lehta për t'u përdorur dhe zhvilloni biznesin tuaj të tregtisë elektronike.

Transferimi nga një platformë tjetër

Transferimi automatik i katalogut aktual të produktit tuaj nga çdo platformë tjetër pa një ndikim negativ në SEO tuaj.

Stimulimi i
shitjeve tuaja

Icon
Promocione dhe zbritje

Vendosni oferta bazuar në 50 kritere të ndryshme dhe rrisni fitimin tuaj. Përdorni një kombinim zbritjesh në varësi të produkteve dhe kategorive për të tërhequr një gamë më të gjerë klientësh.

Icon
Upsell dhe Cross-Sell

Aktivizo mjetet plotësisht të automatizuara të rritjes së të ardhurave të Upsell dhe Cross-Sell pa shpenzuar para shtesë për reklama.

Icon
Komunikimi

Ndërveproni me klientët tuaj përmes fushatave Viber dhe SMS dhe konfiguroni njoftimet PopUp dhe Push në dyqanin tuaj online.

Icon
Segmentimi

Krijoni grupe të shumta përdoruesish të bashkuar sipas një kriteri të përbashkët dhe ndërtoni fushata individuale marketingu.

Icon
Njoftimet me email

Krijoni njoftime automatike me email për raste të ndryshme si porosi jo e plotë ose e vendosur, fjalëkalimi i harruar etj.

Icon
Përmbajtja e blogut

Tërhiqni trafik shtesë, rrisni indeksimin e dyqanit dhe keni më shumë klientë që kthehen duke publikuar përmbajtje në blogun tuaj.

Niveli tjetër i marketingut

Përdorni fushatat e marketingut për të menaxhuar marketingun tuaj dixhital nga paneli i administratorit të dyqanit tuaj online. Dërgoni oferta bazuar në veprimet e përdoruesve në kanale të ndryshme komunikimi.

Shtoni kanale të reja shitjesh

Shitni në kanale të shumta përmes integrimeve tona me rrjetet sociale, tregjet dhe faqet e krahasimit.

Image

Mjete të shumta marketingu

Me disa klikime mund të konfiguroni pikselin e Facebook, reklamat dinamike, Messenger, identifikimin social, Google Analytics, Menaxherin e Etiketave, Konsolën e Kërkimit të Google, furnizimin e tregtarëve, rimarketimin e reklamave.

Image

Krijimi i faqeve të uljes

Përdorni ndërtuesin tonë të thjeshtë zvarrit dhe lëshoni ose kodin HTML të gatshëm të krijuar nga një aplikacion i palës së tretë për të krijuar faqe të reja të marketingut.

Përparësitë e CloudCart Checkout

Përdorni arkën tonë të avancuar që lokalizon klientin me një klik të vetëm.

Icon
Nga vizitori te klienti

Ulni përqindjen e karrocave të braktisura me 70% mesatarisht. Automatizimet tona do të kthejnë një përqindje të madhe të tyre në porosi të përfunduara.

Icon
Arkë e lehtësuar

Kufizoni fushat e panevojshme për t'u plotësuar, sepse ato irritojnë përdoruesit dhe janë një nga arsyet kryesore për një përqindje të madhe të karrocave të braktisura.

Icon
Dizajn i optimizuar

Gjatë arkës nuk ka Header dhe Footers që vetëm i ngatërrojnë përdoruesit dhe i shpërqendrojnë ata nga përfundimi i porosisë.

Icon
Miq për celularin

Përdorni një arkë 100% të optimizuar për pajisjet celulare pa ndonjë element të panevojshëm që mund të ngatërrojë përdoruesit.

Komunikoni drejtpërdrejt me klientët

Lejojini klientët të lidhen me ju nëpërmjet chatbot-it të Messenger ku mund t'i ndihmoni ata të kryejnë porosinë e tyre.

Ofroni blerje direkte

Ju mund të dërgoni një lidhje direkte blerjeje me një variant specifik produkti në kanale të ndryshme komunikimi.

Komentet dhe kartat e përdoruesve

Lejojini klientët tuaj të lënë komente dhe vlerësime për produktet, t'i menaxhojnë ato me lehtësi dhe të konfigurojnë përgjigjet automatike. Siguroni kartat e anëtarësimit.

Lidhja me sistemet CRM

Menaxhoni lidhjen e dyqanit tuaj online me partnerët aktualë dhe të ardhshëm nëpërmjet API.

Trasferoni
dyqanin tuaj online tek ne

Kërkoni një konsultë dhe ne do të analizojmë dyqanin tuaj aktual në internet në mënyrë që të sugjerojmë se cila do të ishte mënyra më e mirë për të transferuar biznesin tuaj në platformën tonë.