Arkë e shpejtë dhe inovative

Shitni më shumë dhe zvogëloni numrin e karrocave të braktisura me një proces inovativ arka që i kthen vizitorët në klientë.

Kalo te CloudCart

Konsultohuni me ekipin tonë të ekspertëve të tregtisë elektronike dhe migroni automatikisht dyqanin tuaj aktual në internet nga çdo platformë tjetër.

Përparësitë e CloudCart Checkout

Përdorni një arkë unike që lokalizon klientin me vetëm një klik.

Icon
Nga vizitori te klienti

Ulni përqindjen e karrocave të braktisura me një mesatare prej 70%. Mjeti ynë i automatizimit do t'i kthejë shumë prej tyre në porosi të përfunduara.

Icon
Arkë e lehtësuar

Eliminoni fushat e panumërta të panevojshme që kërkojnë shumë kohë, acarojnë përdoruesit dhe janë një nga arsyet kryesore për përqindjen e lartë të karrocave të braktisura.

Icon
Dizajn i optimizuar

Pas përfundimit të blerjes nuk ka Header dhe Footers, gjë që vetëm i ngatërron dhe defokuson përdoruesit nga përfundimi i porosisë.

Icon
Miq për celularin

Përdorni një arkë, 100% të optimizuar për pajisjet mobile, pa probleme teknike, dizajn të prishur dhe elementë të panevojshëm që ngatërrojnë përdoruesit.

Automatizimi i postës elektronike

Klientët tuaj do të marrin një email automatik për një karrocë të braktisur, të cilën mund ta modifikoni sipas nevojës. Kjo do t'i inkurajojë ata të kryejnë porositë e tyre.

Image

Hapat e paracaktuar

Klientët tuaj mund të kursejnë kohë duke përfunduar porosinë e tyre edhe më lehtë me mënyrat e paracaktuara të pagesës dhe dërgesës.

Image

Lokalizimi i adresës me një klik

Jepuni klientëve tuaj mundësinë që të plotësojnë automatikisht të gjithë adresën e transportit me anë të lokalizimit gjeografik dhe t'u kurseni kohë nga plotësimi i fushave të detyrueshme.

Icon
Lokalizimi

Klientët tuaj mund të gjenden deri në një metër nga kudo në botë, falë lidhjes midis dyqanit tuaj dhe Google Maps.

Icon
Detajet e dorëzimit

Të dhënat e adresës së dorëzimit merren automatikisht dhe përmbajnë rreth, qytet, fshat, lagje, rrugë, bllok, kod postar dhe madje edhe dyqane me pakicë.

Icon
Kostoja e transportit

Adresat e gabuara dhe ndryshimet befasuese në çmimin e transportit eliminohen. Çmimi llogaritet në kohë reale për të gjitha shërbimet e korrierit të aktivizuara në dyqan.

Icon
Pagesa e shpejtë

Klientët tuaj gëzojnë një përvojë të shkëlqyer përdoruesi me një arkë të shpejtë, e cila rrit shkallën e konvertimit deri në 4 herë.

arka e përbashkët

Përdoruesit tuaj do të jenë në gjendje të blejnë dhe të transferojnë procesin e porosisë midis shumë pajisjeve. Për shembull, për të shtuar produkte në karrocë nga telefoni dhe për të paguar në kompjuter.

Qindra shërbime dhe funksionalitete për biznesin tuaj në një vend

Migroni biznesin tuaj online në CloudCart, përfitoni nga të gjitha përfitimet që ju jep platforma dhe filloni të shisni gjithçka dhe kudo.