hostimi falas në renë kompjuterike nga CloudCart

Ofroni klientëve tuaj një proces të përshtatshëm dhe të shpejtë blerjeje. Dyqani juaj do të ngarkohet shpejt nga kudo në botë dhe nuk do t'ju duhet të merreni me kompanitë pritëse.

Çfarë është hostimi në cloud??

Me web hosting tradicional, dyqani juaj online ndodhet në një server dhe përdor vetëm burimet e tij. hostimi në re është një lloj hostimi i përbashkët në internet në të cilin faqja e internetit është e pritur në një server cloud të ndërtuar nga shumë serverë, i cili ka një sërë avantazhesh.

Icon
Siguria

hostimi në renë kompjuterike kryhet në një mjedis të përbërë nga shumë serverë të lidhur që ruajnë të dhënat e faqes suaj të internetit. Nëse një server dëmtohet, pjesa tjetër do të kompensojë humbjen e tij. Keni gjithashtu hapësirë të mjaftueshme në disk.

Icon
Shkallëzueshmëria

Nëse zgjidhni burimet e pritjes së cloud që keni, ato mund të përshtaten lehtësisht sipas nevojave tuaja. Kur trafiku në dyqanin tuaj online rritet, ai do të vazhdojë të funksionojë plotësisht duke përdorur burime nga serverë shtesë.

Icon
Burimet

Duke përdorur cloud hosting ju kurseni burime financiare të cilat përndryshe do t'i investonit në serverin tuaj dhe mirëmbajtjen e tij dhe në të njëjtën kohë përfitoni nga komoditeti për të pasur shumë serverë.

Transferoni dyqanin tuaj online tek ne

Përfitoni nga funksionet, automatizimet dhe aplikacionet e shumta që do të zgjerojnë biznesin tuaj dhe do t'ju lejojnë të arrini më shumë klientë.

Zgjidhni hostimin në cloud nga CloudCart

Icon
Komoditet

hostimi përfshihet në çmimin e abonimit të paguar. Kurseni nevojën për të kërkuar kompani pritëse dhe lëni mënjanë fonde për makinat e veta që kanë nevojë për konfigurim dhe mirëmbajtje të vazhdueshme.

Icon
Siguria

Dyqani juaj online CloudCart ka një nivel të lartë sigurie - PCI-DSS niveli 1, i cili është i barabartë me shkallën e sigurisë së një softueri bankar.

Icon
Speed

Ju eStore ka gjithashtu CDN (Rrjetin e shpërndarjes së përmbajtjes) të vendosur në mbi 199 territore, falë të cilit përmbajtja juaj arrin çdo pikë që i nevojitet në mënyrën më të shpejtë.

Shitet çdo gjë

Ofroni produkte dhe shërbime fizike ose dixhitale, si dhe përmbajtje me pagesë si mësime video, kurse dhe më shumë, me shumicë dhe pakicë, përdorni katalogët e produkteve të shpërndarësve.

Icon

Produktet fizike

Icon

Produkte dixhitale

Icon

Shërbimet Online

Image

Shit kudo

Arritni më shumë klientë përmes Facebook dhe Instagram Shop, tregjeve të ndryshme dhe faqeve të krahasimit dhe tregjeve ndërkombëtare.

Ne jemi pranë jush

Ne ofrojmë një qendër të shkëlqyer mbështetjeje, por ju gjithmonë mund të na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme.

Icon
Qendra e Ndihmes

Kontrolloni përgjigjet e të gjitha pyetjeve të bëra shpesh në lidhje me CloudCart.

Icon
Komuniteti tregtar

Merrni pjesë në komunitetin tonë aktiv ku të gjithë tregtarët ndajnë njohuritë dhe zgjerojnë bizneset e tyre.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Në Ekosistemin tonë të ekspertëve mund të gjeni të gjitha shërbimet shtesë që mund t'i nevojiten biznesit tuaj.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si të zhvilloni biznesin tuaj në internet me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Shume Vecori

Përfitoni nga sinkronizimi i softuerit ERP dhe depove, metodat e përshtatshme të transportit, mjetet e fuqishme të marketingut, temat mbresëlënëse të dizajnit dhe shumë veçori të tjera.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Mbi 4000 aplikacione

Jeni një klikim larg aplikacioneve dhe integrimeve të shumta që mund të përmirësojnë biznesin tuaj dhe t'ju bëjnë të përfundoni më shpejt detyrat e përditshme.

Gjithçka që i nevojitet biznesit tuaj në një vend

CloudCart ju ofron mundësi të pafundme.