Përqendrohuni në biznesin tuaj dhe jo në platformën tuaj të tregtisë elektronike!

Këtu do të gjeni pyetjet më të shpeshta që na bëjnë tregtarët. Mësoni më shumë rreth zgjidhjes sonë të softuerit të tregtisë elektronike dhe asaj që interesojnë përdoruesit e tjerë.

Çfarë është CloudCart?

Hapni platformën SaaS eCommerce me një mori mjetesh marketingu dhe integrime të gatshme që ju ofrojnë më shumë shitje.

A mund të hap një dyqan të tregtisë elektronike FALAS?

PO - Ju merrni 30 ditë provë falas dhe pas kësaj, mund të zgjidhni një plan të përshtatshëm. Krijoni dyqanin tuaj online dhe thjesht merrni shërbimet tona për një rrotullim.

A kërkohet një kartë krediti që të regjistrohem?

JO - Ju merrni 30 ditë provë falas pa pasur nevojë të na jepni kartën tuaj. Pas kësaj, duhet të futni detajet e kartës suaj të kreditit dhe të zgjidhni një plan të përshtatshëm CloudCart.

Për çfarë ore nënshkruhet kontrata?

NUK ka kontrata në CloudCart - ne ju ofrojmë vetëm plane mujore dhe vjetore të cilat janë në zgjedhjen dhe pëlqimin tuaj. Ju mund të filloni ose ndaloni dyqanin tuaj online me zgjedhjen tuaj.

A kam nevojë për një pritje të veçantë?

JO - të gjitha planet e CloudCart përfshijnë një pritje speciale të optimizuar për drejtimin e dyqanit tuaj online. Ne përdorim Google Cloud Computing (të njëjtët serverë që Google përdor për shërbimet e tyre), në mënyrë që dyqani juaj online të arrijë një kohë pune prej 99,98%. Më shumë se 50 serverë në të gjithë globin po sigurohen që uebfaqja juaj të funksionojë në të njëjtën mënyrë të shpejtë, pavarësisht nga cila pjesë e botës po përpiqeni t'i hapni ato.

A kam nevojë për një certifikatë SSL?

PO - kjo është certifikata, e cila siguron mbrojtjen e informacionit që transferohet midis klientëve tuaj dhe dyqanit tuaj. Certifikata e përbashkët SSL përfshihet në çmimin e planit që keni zgjedhur për domenet e llojit mystore.cloudcart.net. Dhe nëse keni nevojë për një certifikatë SSL për domenin tuaj, mos ngurroni të na kontaktoni dhe ne do të jemi më se të lumtur t'ju ndihmojmë.

A ka një tarifë transaksioni ose një tarifë instalimi me CloudCart?

JO - CloudCart nuk ka një tarifë transaksioni dhe/ose instalimi të lidhur me softuerin e tregtisë elektronike, sepse ne besojmë se biznesi juaj nuk ka nevojë për asnjë palë tjetër për të ndjekur fitimet tuaja. Ne nuk kemi as tarifa instalimi, sepse shumica e gjërave janë të automatizuara në një mënyrë që në pjesën më të madhe nuk ka nevojë për një ndërhyrje njerëzore nga ana jonë e cila do t'ju kushtojë më shumë para. *Edhe pse vetë platforma nuk ka asnjë tarifë transaksioni, ju lutemi kini parasysh se çdo mënyrë pagese, mënyrë blerjeje ose çdo aplikacion tjetër në dyqan që zgjidhni të përdorni mund të ketë një kosto shtesë dhe/ose tarifa të veta, prandaj sigurohuni që t'i keni ato në mendje.

A mund ta transferoj e-shopin tim aktual në CloudCart?

PO - ju mund t'i transferoni të dhënat tuaja relativisht lehtë dhe shpejt. Në pjesën më të madhe është sikur ta shkarkoni fillimisht nga dyqani juaj aktual në internet dhe ta ngarkoni më pas në CloudCart. Ju mund të transferoni produkte, kategori, klientë dhe marka. Nëse ndiheni të humbur, mos hezitoni dhe thjesht na kontaktoni!

A do të më ndihmoni me ngritjen e dyqanit tim të tregtisë elektronike?

PO - CloudCart ka në dispozicion ekspertë, të cilët mund t'ju ndihmojnë në çdo hap të rrugës. Ju mund të hidhni një vështrim më të thellë në seksionin tonë SHËRBIMET, ku jemi përpjekur të shkruajmë gjithçka që mund t'ju ndihmojmë. Ne ofrojmë gjithashtu një asistent/konsulent personal për të gjithë tregtarët që zgjodhën planin ENTERPRISE.

Si mund të krijoj dizajnin perfekt për dyqanin tim?

Lehtë - me ndihmën e ndërtuesit tonë vizual të faqeve ose një prej shumë modeleve profesionale të gatshme për tregti elektronike që vijnë FALAS me CloudCart. Nëse e gjeni veten që keni nevojë për një ndihmë në departamentin e dizajnit, mos kërkoni më tej, por thjesht na telefononi!

Si mund të marr pagesa nga klientët e mi?

Lehtë - CloudCart ofron një zgjedhje të mënyrave të ndryshme të pagesës, të cilat do t'ju lejojnë të merrni pagesa nga klientët tuaj. Ju mund të zgjidhni midis PayPal, Kartës së Kreditit/Debitit dhe transferimit bankar ndër të tjera.

Si mund të krijoj një fletëpagesë?

Automatikisht- ne kemi një integrim funksional me të gjithë ofruesit kryesorë të transportit në Bullgari (DHL, DPD, Speedy, Rapido dhe Econt), të cilat ju lejojnë të gjeneroni automatikisht faturën e porosive tuaja me vetëm një klikim nga paneli i kontrollit të dyqanit tuaj të ri.

A është e mundur që unë të instaloj mjetet e marketingut pa ndonjë njohuri teknike?

PO - CloudCart ju ofron një mori mjetesh për marketing dhe reklamim të dyqanit tuaj online, të cilat mund t'i instaloni me disa klikime - nuk nevojiten njohuri teknike. Ne kemi integrime me Facebook, Google Ads, Google Analytics, MailChimp ndër 1100+ të tjera.

A mund të përdor emrin tim ekzistues të domenit?

PO - dyqani juaj online mund të vendoset që të përdorë një emër domain ekzistues, që ju zotëroni ose mund të blini vetes një të ri brenda panelit të kontrollit të CloudCart.

A mund ta përdor CloudCart në një gjuhë që zgjedh?

PO - CloudCart aktualisht po mbështet anglisht, rusisht, gjermanisht, frëngjisht, greqisht, arabisht dhe bullgarisht. Nëse nuk e gjeni gjuhën tuaj midis tyre, mund ta përktheni lehtësisht ndërfaqen e dyqanit tuaj vetë brenda panelit tuaj të administratorit.

Can I use marketing tools?

YES - si klient i CloudCart, ju mund të zgjidhni të përdorni çfarëdo mjeti krijues që e gjykoni të nevojshëm që do të ndihmojë në rritjen e dyqanit tuaj të tregtisë elektronike.

Is there a discount which I can perhaps get?

YES - CloudCart ju ofron një zbritje, në rast se zgjidhni të paguani për një plan për 1 ose më shumë vite përpara. Zbritja mund të arrijë edhe 50% të asaj që është kostoja mujore për përdorimin e CloudCart. Merreni TANI dhe kurseni shumë!

A mund ta ndryshoj planin tim?

PO - ju mund ta ndryshoni planin tuaj sa herë që dëshironi. Mund të shkoni në një plan abonimi në platformën e tregtisë elektronike më të lartë ose më të ulët. Paralajmërimi i vetëm është se nuk mund të ktheheni në planin FREE Start UP sapo ta tejkaloni atë.

A mund ta anuloj abonimin dhe dyqanin tim në CloudCart?

PO - në rast se vendosni që CloudCart nuk është i përshtatshëm për biznesin tuaj, mund të largoheni në çdo kohë.

A duhet të përgatitet dyqani im për GDPR?

YES - Rregullorja e Përgjithshme për Mbrojtjen e të Dhënave (shkurtimisht GDPR), e cila filloi në 25 maj 2018, detyron të gjitha subjektet që operojnë me të dhëna personale në vendet pjesë e BE-së, të respektojnë parimet specifike për mbledhjen, përpunimin dhe ruajtjen e përdoruesve dhe klientëve të tyre. Infrastruktura e CloudCart është në përputhje të plotë me të gjitha rregulloret sipas GDPR, në një mënyrë që i mundëson asaj mbledhjen, menaxhimin dhe transferimin e sigurt të të dhënave në një mjedis dixhital të mbrojtur (të koduar).

Sa kohë mund ta testoj FALAS dyqanin tim CloudCart?

A ka CloudCart një certifikatë të lëshuar në përputhje me PCI?

PO - CloudCart është plotësisht i certifikuar për të qenë në përputhje me PCI për nivelin më të lartë të sigurisë (Niveli 1). Kjo do të thotë që të gjitha të dhënat dhe pagesat janë të siguruara.

Filloni TANI dhe
Ndërtoni dyqanin tuaj të suksesshëm në internet!!