Shtypi dhe media për ne

Jemi të kënaqur që mediat bullgare dhe të huaja janë të interesuara për suksesin e CloudCart dhe ndjekin rrugëtimin tonë sepse ne besojmë në ekspertizën tonë dhe synojmë të lëmë gjurmë në fushën e ecommerce.

Disa nga publikimet rreth CloudCart

Shikoni çfarë thuhet në media për punën tonë

Informacioni i medias nga CloudCart

Nëse jeni përfaqësues i medias dhe dëshironi të dini për projektet e vazhdueshme ose të ardhshme të CloudCart, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.