Bëje atë personal me Viber
për Biznes

Ofroni përvoja të personalizuara një-në-një – në çdo kuti hyrëse! Përdorni opsionet e pasura të mesazheve mediatike të Viber për të markuar praninë tuaj dhe për të bërë përshtypje që në mesazhin e parë.

Image

Jepni rezultate përmes fushatave të synuara

Keni lajme për prezantimin e një produkti, marrëveshje speciale ose program besnikërie? Promovoni ofertën tuaj dhe rritni shitjet tuaja duke krijuar fushata të automatizuara me performancë të lartë në vetëm disa klikime. Dërgo. Pista. Analizoni. Optimizo. Përsëriteni.

Arrini klientët tuaj aty ku janë, shpejt

Nisja e strategjisë suaj Viber nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Ndërtuesi vizual i CloudCart ju lejon të dizajnoni mesazhin e përsosur Viber, të kompletuar me personalizim dhe emoji.

Drejtoni marketingun ndër-kanal të gjitha nga një platformë

Ëndrrat tuaja për të bashkuar disa pika kontakti në një rrjedhë të vetme pune pa probleme (me shumë më pak përpjekje) janë realizuar.

Kur përdorni CloudCart për Email, Viber, Web Push ose SMS, ju mund të lidhni segmentet ekzistuese me të dhënat e dyqaneve për të përmirësuar personalizimin e tekstit dhe për të rritur strategjinë tuaj të ndër-kanaleve në hënë dhe mbrapa.

Shërbimi i shkurtimit të lidhjeve falas

Dyqani juaj CloudCart vjen me shkurtues lidhjesh falas të para-ndërtuar për gjurmim të saktë të konvertimit. Gjurmo me lehtësi Hapet, lexon, identifikon pajisjet, kursen para për mesazhe SMS më të shkurtra.

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!