Shërbime administrative për tregtinë elektronike

Kontribuoni në zhvillimin e tregtarëve tanë me detyra administrative, përmbushje, thirrje etj.

Shërbime administrative profesionale

Icon

Administratorët për konfirmimin e porosisë ose shërbimit.

Icon

Komunikoni me klientët

Icon

Përkthime gjuhësore, lokalizim & legalizim

Icon

Magazinimi i ecommerce

Icon

Plotesim i porosise

Icon

Shërbime speditore për tregjet ndërkombëtare

Pse është më e lehtë me CloudCart

CloudCart lejon menaxhim të lehtë të porosive, gjë që u jep tregtarëve tanë më shumë kohë për të zhvilluar biznesin e tyre dhe për të arritur tregje të reja.

Menaxhon produktet

Të gjitha produktet mund të kenë një sërë variantesh ose të bëhen pjesë e paketave dhe koleksioneve të cilat do të rrisin vlerën mesatare të transaksionit.

Përpunimi i porosive

Platforma CloudCart ofron përpunim të optimizuar të të gjitha porosive, në mënyrë që të kurseni kohë dhe të zvogëloni shanset e gabimit.

Faturë automatike

Ne ofrojmë lokalizimin e adresës në arkë, i cili ju lejon të gjeneroni faturat e ngarkesës me një klikim të vetëm, t'i printoni dhe dërgoni paketën.

Email & Faturat

Softueri ynë e bën konfigurimin e tarifave dhe personalizimin e faturave shumë të aksesueshme.

Përkthim & legalizim

Në varësi të tregut, ju mund t'u ofroni tregtarëve tanë shërbime përkthimi dhe legalizimi ose lektorimi.

Telemarketing

Kontribuoni në suksesin e bizneseve në internet përmes thirrjeve të ftohta, promovimeve ose ofertave të shitjes.

Dëshmi & komente

Ndihmoni tregtarët tanë të mbledhin dhe analizojnë komentet e klientëve në mënyrë që të përmirësojnë shërbimin e tyre.

Depo dhe shërbime përmbushjeje

Ruani mallrat ose ofroni ndihmë me përmbushjen e porosisë

Shërbimet e dërgesës

Ofroni tregtarëve shërbime të dërgesës lokale dhe globale.

Ekosistemi i ekspertëve

Bashkohuni me komunitetin tonë të strukturuar mirë të profesionistëve dhe punoni në projekte për tregtarët e CloudCart.

Fitimet shtesë

Bëhuni ambasadori i CloudCart dhe fitoni komision me çdo tregtar të ri. Ne ofrojmë bonuse të shkëlqyera partneriteti për ata që promovojnë platformën tonë dhe na ndihmojnë të përmirësojmë më shumë biznese.

Fitoni nga shërbimet administrative për tregtarët e CloudCart!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit