Menaxhim i lehtë i produktit

Integroni softuerin tuaj të magazinës me ERP për të organizuar, sinkronizuar dhe menaxhuar me lehtësi inventarin në dyqanet dhe magazinat tuaja.

Migroni dyqanin tuaj online tek ne

Kërkoni një konsultë dhe ne do të analizojmë dyqanin tuaj aktual në internet dhe do t'ju ndihmojmë ta transferoni automatikisht në Cloudcart nga çdo platformë tjetër.

Lidhni softuerin tuaj

Lidhni dyqanin tuaj online me çdo softuer të depove, përmbushje, sisteme ERP dhe më shumë, nëpërmjet CloudCart API ose furnizim XML.

Integrime të gatshme

Integrime të gatshme me mbi 10 programe ERP dhe magazine si Microinvest, Gensoft, Selmatic, Versus ERP, Atlas ERP, Colibri ERP, SAP, Prim, Workflow, Finale Inventory.

Lidhje dypalëshe

Shkëmbeni me lehtësi informacionin e produktit, disponueshmërisë, çmimit dhe zbritjes nga ERP juaj në CloudCart dhe porositë, produktet e porositura dhe klientët nga CloudCart në ERP.

Qindra shërbime dhe funksionalitete për biznesin tuaj në një vend

Kalojeni biznesin tuaj elektronik në CloudCart, përfitoni nga të gjitha përfitimet e punës me platformën dhe filloni të bëni më shumë shitje.