Shërbime biznesi profesionale

Ofroni telefonata nga dhe drejt klientëve për të nxitur më shumë shitje në dyqanet elektronike në CloudCart.

Shërbimet e qendrës së thirrjeve

Icon

Telemarketing për shitje dhe komente aktive

Icon

Shërbimet administrative të porosive të klientëve

Icon

Siguroni studime dhe analiza të tregut

Icon

Ofroni mbështetje dhe zgjidhje për rastet e klientëve

Është më e lehtë me CloudCart

Softueri modern i ecommerce ofron të gjitha veçoritë e nevojshme për një biznes të suksesshëm. Ndihmoni me thirrje profesionale për më shumë shitje.

Telemarketing

Ofroni telefonata për shitje shtesë me porosi ose oferta direkte dhe kontribuoni në suksesin e eBiznesit.

Përpunimi i porosive

Ndihmoni tregtarët të ofrojnë shërbim cilësor ndaj klientit duke kontrolluar dhe dërguar porosi të zakonshme dhe të shpejta.

Kerkim tregu

Ofrojini tregtarëve të CloudCart hulumtimin e tregut për konkurrentët, mundësitë e biznesit, preferencat e përdoruesve dhe më shumë.

Shërbim dhe mbështetje

Regjistroni pretendimet e shërbimit ose ofroni shërbim telefonik për mallra ose shërbime në përgjigje të pyetjeve të klientëve dhe studimeve të rasteve.

Vleresime dhe komentet

Ndihmoni tregtarët të mbledhin komente nga klientët, rishikimet e fotografive ose videove dhe të rrisin besimin e përdoruesve.

Ekosistemi i ekspertëve

Bashkohuni me ekosistemin tonë të profesionistëve dhe punoni në shërbimet me parapagesë nga tregtarët e CloudCart, me një proces të qartë dhe të qëndrueshëm.

Të ardhura shtesë

Ndihmoni klientët tuaj që të kenë prani më të mirë në internet me eStore fromCloudCart dhe fitoni një komision nga çdo pagesë.

Fitoni nga shërbimet për dyqanet online në CloudCart!