Kontroll i plotë mbi dizajnin e dyqanit tuaj

Zbuloni më shumë se 25 shabllone të bëra nga stilistë profesionistë ose krijoni dizajnin tuaj plotësisht të personalizuar për të rritur suksesin e dyqanit tuaj online.

Image

Shikoni modelet tona funksionale dhe të bukura të dizajnit

Zgjidhni nga më shumë se 25 tema të dizajnit profesional për versionet e desktopit dhe celularit dhe përshtatni të preferuarën tuaj me nevojat e markës tuaj.

{lista_temash}
Image
Image
Icon
Madhësia është e rëndësishme

Vendosni proporcionet e sakta të fotove për të përmirësuar prezantimin e produktit dhe konvertimet e klientëve.

Icon
Kreu dhe fundi i personalizueshëm

Personalizoni kokën dhe fundin e dyqanit tuaj për ta bërë lundrimin sa më të përshtatshëm.

Icon
Ngjyrat janë të fuqishme

Ndryshoni me lehtësi ngjyrat sipas vizionit tuaj për të krijuar pamjen dhe disponimin e duhur për dyqanin tuaj.

Icon
Fonti flet

Shkronja juaj e zgjedhur ka fuqinë të ndikojë në komunikimin tuaj dhe të krijojë besim te vizitorët tuaj.

Image

Dizajn i bukur dhe intrigues për dyqanin tuaj online