Keni një aplikim të gatshëm?

Nëse jeni tashmë një nga partnerët tanë të certifikuar dhe keni zhvilluar një aplikacion, mund ta dërgoni atë te ekipi ynë teknik për miratim.

Krijoni një aplikacion me CloudCart

eCommerce ka nevojë për ju! Mijëra tregtarë besojnë në CloudCart për të rritur biznesin e tyre dhe ne ju besojmë që të krijoni mjetet e duhura për ta bërë këtë.

Icon

Kthejini idetë tuaja në realitet dhe krijoni aplikacione që ndihmojnë tregtarët në internet të shesin më lehtë dhe me efikasitet.

Icon

A keni vënë re një sfidë teknike në botën e ecommerce që mendoni se mund ta përballoni? Bëje atë me CloudCart!

Icon

Ofroni aplikacionin tuaj për një audiencë të gjerë tregtarësh në dyqanin tonë të aplikacioneve CloudCart. Lërini klientët e duhur të gjejnë zgjidhjen tuaj.

Shumëllojshmëri aplikacionesh

Me CloudCart mund të krijoni shumë aplikacione eCommerce, të ndara në fusha të ndryshme.

CloudCart API

Njihuni me API-në tonë dhe përdorni aftësitë e tij për të zhvilluar aplikacionin tuaj që flet gjuhën e ecommerce.

Merr certifikim

Duke u bërë një partner i certifikuar, shërbimet tuaja do të arrijnë shumë më shumë tregtarë, sepse ne do t'ju rekomandojmë si një zhvillues të besuar.

Bëhuni pjesë e Ekosistemit CloudCart

Aplikoni në CloudCart Ecosystem me një proces aplikimi të lehtë dhe të shpejtë. Pas miratimit, do të mund të fitoni më shumë duke ofruar shërbime profesionale.

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!