Kontabiliteti për tregtinë elektronike

Ofroni regjistrime biznesi dhe shërbime kontabël plotësisht në përputhje për tregjet bullgare dhe të huaja.

Shërbime të sakta të kontabilitetit

Icon

Konsulencë kontabiliteti për tregtinë elektronike

Icon

Shërbime të kontabilitetit mujor për dyqanet online

Icon

Shërbimi i listës së pagave mujore dhe konsultime sigurimesh

Icon

Regjistrimet e TVSH-së, cilësimet tatimore dhe konsultimet

Icon

Auditimi financiar i biznesit në rritje të ecommerce

Icon

Vlerësimi i biznesit dhe riorganizimi i kompanisë

Punoni lehtësisht me CloudCart

Platforma lejon konfigurimin e lehtë të taksave dhe faturave të eStore bazuar në kërkesat specifike të vendit.

Raporte dhe informacione

Merrni raporte automatike për shitjet, produktet, klientët ose llojin e pagesës në varësi të nevojave tuaja.

Fatura të automatizuara

Softueri krijon fatura automatike për çdo porosi. Mund të paracaktoni të gjitha detajet e kërkuara të faturës.

Dosja e automatizuar e auditimit

Për shkak të rregulloreve lokale, CloudCart krijon automatikisht një dokument XML për raportet mujore të NRA, i cili ofron informacion për të gjitha porositë e përfunduara, të anuluara ose të kthyera.

Taksat dhe tarifat vendore

Të gjitha taksat lokale mund të konfigurohen lehtësisht në varësi të tregut specifik.

Ekosistemi

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë të strukturuar mirë të kontabilistëve të mëdhenj dhe punoni në projekte për tregtarët e CloudCart.

Rriteni biznesin tuaj

Bëhuni ambasadori i CloudCart dhe fitoni komision me çdo tregtar të ri. Ne ofrojmë bonuse të shkëlqyera partneriteti për ata që promovojnë platformën tonë dhe na ndihmojnë të përmirësojmë më shumë biznese.

Fitoni nga shërbimet e llogaritjes për tregtarët e CloudCart!