Personalizoni njoftimet tuaja të shtytjes në ueb për të rritur të ardhurat

Drejtoni marketingun ndër-kanal të gjitha nga një vend i vetëm

Mos kërkoni më larg se njoftimet SMS, Email dhe Web Push nga CloudCart! Platforma jonë e bën të lehtë dërgimin e mesazheve të synuara dhe në kohë që arrijnë tek klientët tuaj pavarësisht se ku janë. Me njoftimet SMS, Email dhe Web Push, mund të:

Icon
Angazhoni klientët nëpër kanale të shumta

Icon
Rritja e besnikërisë dhe mbajtjes së klientit

Icon
Gjeneroni më shumë
drejtime dhe shitje

Icon
Përmirësoni kënaqësinë e klientit

Rikuperoni shitjet e humbura

Dërgoni njoftime të automatizuara për përdoruesit që kanë shtuar artikuj në shportën e tyre, por nuk e kanë përfunduar blerjen.

Njoftimet Web Push që janë të personalizuara dhe të automatizuara bazuar në sjelljen e përdoruesit

Në vend që të dërgoni njoftime me shumicë manualisht, mund të aktivizoni dhe hiperpersonalizoni njoftimet bazuar në atë që vizitorët tuaj bëjnë në çdo hap të kanalit të tyre. Kjo ju lejon për të krijuar një përvojë më të qetë dhe të personalizuar për vizitorët tuaj dhe mund t'ju ndihmojë rritja e konvertimeve dhe shitjeve.

Shërbimi i shkurtimit të lidhjeve falas

Dyqani juaj CloudCart vjen me shkurtues të lidhjeve të para-ndërtuara falas për konvertim të saktë ndjekja. Gjurmo me lehtësi Hapet, lexon, identifikon pajisjet, kursen para për SMS më të shkurtra mesazhe.

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!