Shitet çdo gjë

Ofroni të gjitha llojet e produkteve dhe shërbimeve fizike ose dixhitale, me shumicë me rishitës ose me pakicë me klientët fundorë, përdorni katalogë të gatshëm të produkteve nga shpërndarësit.

Icon

Produktet fizike

Icon

Produkte dixhitale

Icon

Shërbimet online

Image
Image
Image

Bëhuni një lider në kamaren tuaj

Kthejeni ekspertizën tuaj në një biznes fitimprurës dhe shisni produkte ose shërbime në internet.

Kërkoni një konsultë
Modë / Veshje dhe aksesorë

Vishni klientët tuaj sipas modës më të fundit me produkte nga dyqani juaj i ri CloudCart.

Kompjutera dhe Elektronikë

Krijo një dyqan elektronik për kompjuterë, telefona celularë dhe elektronikë me marketing efektiv mjete për më shumë klientë dhe menaxhim të lehtë të biznesit.

Shëndeti dhe Bukuria

Shisni sende ushqimore, suplemente, kozmetikë, procedura estetike, masazhe dhe më shumë në dyqanin tuaj online CloudCart.

Shtëpia dhe Kopshti

Zbuloni mundësi të pakufizuara për biznesin tuaj me shitjet online të mobiljeve, orendi, tekstile, dekorim dhe te gjitha llojet e mallrave te shtepise dhe kopshtit.

Lojëra dhe lodra

Zhvilloni një tregti elektronike të suksesshme me një dyqan lodrash në internet për të rinj dhe të moshuar, lojëra tavoline dhe kompjuterike, muzikë dhe argëtim.

Kafshët dhe kafshët shtëpiake

Ofroni ushqim cilësor, lodra dhe produkte të tjera për qen, mace dhe të gjitha llojet e kafshëve shtëpiake.

Artet dhe zanatet

Kthejeni hobin tuaj në një biznes të suksesshëm duke ofruar punë dore, piktura, fotografi, qirinj, mallra prej druri, qeramike dhe qeramike, sixhade dhe më shumë.

Automobilistikë dhe Industriale

Fuqi dhe stabilitet të garantuar nën kapuçin e dyqanit tuaj CloudCart që ofron goma, aksesorë makinash, pjesë makinash, produkte kozmetike për makina dhe më shumë.

Libra dhe Argëtim

Zhyt klientët tuaj në botën e përrallave të librarisë tuaj elektronike, shisni instrumente muzikore, artikuj shkrimi, video dhe më shumë.

Dhuratat dhe Specialiteti

Me dyqanin tuaj CloudCart, klientët tuaj do të jenë në gjendje ta bëjnë këtë jepni më lehtë produktet ose shërbimet tuaja dhe shpërndajeni lumturinë dhe dashurinë e momenteve të paçmuara.

Sport dhe Rekreacion

Hyni në Champions League të tregtisë elektronike me një dyqan për mallra sportive, proteina, vitamina, programe ushqimore dhe fitnesi, video kërcimi dhe joga dhe më shumë.

Ushqim dhe pije

Ofroni me lehtësi ushqim dhe pije në internet dhe arrini shumë më shumë klientë me aftësitë që ofron CloudCart.

Qindra shërbime dhe veçori për biznesin tuaj në një vend

Me CloudCart do të arrini më shumë.
Jeni të mirëpritur në botën e dyqaneve të suksesshme online!