Zgjidhni planin e duhur për biznesin tuaj online

Business
33%

Për qarkullim deri në 100,000 €

20 / muaj

€ 479.99 çdo 2 vjet
(Ruaj € 239.81)

Funksionalitete të rregullta për shitje të mira në internet dhe fillimin e rritjes së biznesit.

Enterprise
40%

Për qarkullim deri në 400,000 €

nga 59 / muaj

€ 1416.00 çdo 2 vjet
(Ruaj € 960.00)

Mundësi të reja rritjeje dhe zgjerimi për biznesin tuaj të qëndrueshëm në internet.

Enterprise Premium
25%

Për qarkullim mbi 400,000 €

nga 449 / muaj

€ 10776.00 çdo 2 vjet
(Ruaj € 3584.00)

Gjithçka që i nevojitet biznesit tuaj të madh për rritje të qëndrueshme dhe ndërkombëtare.

Business
17%

Për qarkullim deri në 100,000 €

25 / muaj

€ 299.99 çdo vit
(Ruaj € 59.91)

Funksionalitete të rregullta për shitje të mira në internet dhe fillimin e rritjes së biznesit.

Enterprise
30%

Për qarkullim deri në 400,000 €

nga 69 / muaj

€ 828.00 çdo vit
(Ruaj € 360.00)

Mundësi të reja rritjeje dhe zgjerimi për biznesin tuaj të qëndrueshëm në internet.

Enterprise Premium
17%

Për qarkullim mbi 400,000 €

nga 499 / muaj

€ 5988.00 çdo vit
(Ruaj € 1192.00)

Gjithçka që i nevojitet biznesit tuaj të madh për rritje të qëndrueshme dhe ndërkombëtare.

Business

Për qarkullim deri në 100,000 €

30 / muaj

€ 30.00 çdo muaj

Funksionalitete të rregullta për shitje të mira në internet dhe fillimin e rritjes së biznesit.

Enterprise

Për qarkullim deri në 400,000 €

nga 99 / muaj

€ 99.00 çdo muaj

Mundësi të reja rritjeje dhe zgjerimi për biznesin tuaj të qëndrueshëm në internet.

Enterprise Premium

Për qarkullim mbi 400,000 €

nga 599 / muaj

€ 599.00 çdo muaj

Gjithçka që i nevojitet biznesit tuaj të madh për rritje të qëndrueshme dhe ndërkombëtare.

*Ky çmim është në muaj pa TVSH

Business Enterprise Enterprise Premium
Products I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Mobile Commerce
Free eCommerce Templates
Storage 10GB 15GB 100GB
Transaction fee 0.00 % 0.00 % 0.00 %
New orders
Out of stock
Total customers
Sales information
Abandoned orders
Top products
Top customers
Google analytics reports
Invoices
Abondoned orders
Categories
Brands
CSV importer 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Magento importer
Multi variants per product
Digital products
Product options 10 I pakufizuar I pakufizuar
Product bundles 10 I pakufizuar I pakufizuar
XML importer 2500 I pakufizuar I pakufizuar
XML sync 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Hidden products I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Category properties
Smart Collections 10 I pakufizuar I pakufizuar
Customers limit I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Customer groups I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Import customers
Export customers
Discount with promo code 10 I pakufizuar I pakufizuar
Label discount 10 I pakufizuar I pakufizuar
Global discounts 10 I pakufizuar I pakufizuar
Fixed discount 10 I pakufizuar I pakufizuar
Discount with multiple promo codes
Sales reports
Product reports
Payment reports
Customer reports
Add this - social sharing
OLX 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Etsy 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Zendesk Chat
Facebook Messenger Chat
Facebook comments
Login with Facebook
Login with Google
Google analytics
Google Tag Manager
Zapier
Pazaruvaj.com 2500 10000 I pakufizuar
Sravni.bg 2500 10000 I pakufizuar
Facebook Dynamic Ads 2500 15000 I pakufizuar
Shopmania.com 2500 10000 I pakufizuar
ShopZilla.com 2500 10000 I pakufizuar
Compari.ro 2500 10000 I pakufizuar
Arukereso.hu 2500 10000 I pakufizuar
Google Merchant Feed 2500 10000 I pakufizuar
Instagram Feed
Yotpo Reviews
Retargeting 2500 10000 I pakufizuar
Profitshare 2500 10000 I pakufizuar
Colibri ERP 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Facebook Chat Bot CloudIo
Disqus
Google Ads 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Trendo.bg 2500 10000 I pakufizuar
Mailchimp 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Brick and mortar stores
Solytron 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Asbis B2B IT4profit 500 500 I pakufizuar
FlixMedia
LoadBee
Fix-rate delivery
Speedy
Econt
DHL
Auto sync payouts from currier providers 50 500 I pakufizuar
Cash on delivery
PayPal
Bank Wire Transfer
ePay
Stripe
Braintree
Klarna
Instamojo
Virtual POS Borica
Virtual POS Fibank
Virtual POS UBB
Pay at store
UniCredit Consimer Financing
BNP Paribas Personal Finance
TBI Bank
Static pages
Choose template
Storefront builder
FAQ pages
Landing page builder 10 I pakufizuar I pakufizuar
Blog categories
Blog articles
Blog comments
Manage Translations
Manage Files
Manage email notifications
Automatic Region Importer
Abandoned Cart Email Notifications 1500 I pakufizuar I pakufizuar
Manage store administrators 5 I pakufizuar I pakufizuar
Brand removal option
Support via EMAIL
Total amount of orders (currency) I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Upsell 10 I pakufizuar I pakufizuar
Free Hosting from CloudCart
Use your current domain name
Install your current SSL Certificate
Marketing Features
SEO Friendly code
Quantity discount 10 I pakufizuar I pakufizuar
Urgency Timers
Discount (buy X get Y) 10 I pakufizuar I pakufizuar
Cross-Sell 10 I pakufizuar I pakufizuar
Facebook Pixel
Criteo 2500 10000 I pakufizuar
Intercom
LiveChat
Hubspot
InfusionSoft
Microsoft Dynamic
Pipedrive
Salesforce
FreshBooks
QuickBooks
Aweber
GetResponse
Active Campaign
MailerLite
SendinBlue
iContact
Constant Contact
Slack
Emag 2500 10000 I pakufizuar
Algolia 2500 I pakufizuar I pakufizuar
ChannelSight 2500 10000 I pakufizuar
Rapido
Duplicate Product
Shopify Importer
OpenCart Importer
WooCommerce Importer
Brands Distribution 2500 I pakufizuar I pakufizuar
One-click waybill generation tool
Quick order
Fraud risk prevention in real time
UTM and Source tracking
Export Orders
Robots.txt modification
RSS feed settings modification
Meta data modification
301 redirect modification
Dynamic Sitemap.xml 2500 I pakufizuar I pakufizuar
301 automatic redirect import 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Google Maps One-Click Geolocation
Google Autocomplete text suggestions
Pre-defined delivery & payment methods
GDPR Application & Documentation
Gensoft 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Microinvest I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Versus 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Polycomp 500 500 I pakufizuar
Workflow 2500 I pakufizuar I pakufizuar
Discount Banner
Viber messages
Brands and Models
SmartUCF
XML import priority task I pakufizuar
XML import interval I pakufizuar
Glami 2500 10000 I pakufizuar
XML Sync priority task I pakufizuar
XML Sync - interval I pakufizuar
Skroutz 100 10000 I pakufizuar
Also 50 50 I pakufizuar
Also priority I pakufizuar
Also interval I pakufizuar
XML feeds generator 1 1 I pakufizuar
XML feeds generator products 100 100 I pakufizuar
Orders Monthly Revenue I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Facebook Conversions API (CAPI)
Marketing Suite - Subscribers 100 100 100
Seo spinner
Seo spinner products I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Seo spinner categories I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Seo spinner vendors I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Variants in listing
Marketing Suite - Subscribers form 5 5 5
Gensoft - Update in 10 minutes
Support meetings 3 5 10
Copy info 1 1 1
Мachine translation 1 1 1
Copy products for language version
AI Products translation
CloudCart Reviews - Manual reviews
SMS messages
Web Push notifications I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Marketing Suite - Subscribers RFM Аnalytics
Discount code (PRO)
Discount codes generator PRO 5000 5000
Authorize payment
Krijoni planin tuaj

Konsultohuni me ekipin tonë të ekspertëve të tregtisë elektronike se si të zgjidhni planin më të mirë për t'iu përshtatur nevojave të biznesit tuaj

Fillimi i CloudCart

Filloni biznesin tuaj të ri në internet pa një investim fillestar. Ju merrni 30 ditë provë falas dhe pas kësaj, mund të zgjidhni një plan të përshtatshëm.

Icon
Ndihma e ekspertëve

Ekipi ynë i ekspertëve të tregtisë elektronike do t'ju ndihmojë të zgjidhni veçoritë e duhura për biznesin tuaj.

Icon
Konsulencë biznesi

Konsultohuni me specialistët tanë se çfarë plani të zgjidhni për dyqanin tuaj online dhe merrni përgjigje për të gjitha pyetjet tuaja.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Në Ekosistemin tonë të Tregtisë elektronike mund të gjeni të gjitha shërbimet përkatëse që i duhen biznesit tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është CloudCart?

Hapni platformën SaaS eCommerce me një mori mjetesh marketingu dhe integrime të gatshme që ju ofrojnë më shumë shitje.

Si të paguaj?

Përdorni një dyqan ose faqe interneti në CloudCart për të paguar një abonim mujor, vjetor ose 2-vjeçar për një plan sipas zgjedhjes suaj: Business, Enterprise ose Enterprise Plus, në varësi të fazës dhe nevojave të biznesit tuaj. Regjistroni kartën tuaj bankare në llogarinë tuaj tregtare ose në panelin e administratorit dhe paguani me lehtësi për abonimin, shërbimet e ekspertëve, aplikacionet ose paketat shtesë që përdorni në platformë.

A ka një tarifë transaksioni me CloudCart?

JOCloudCart nuk ka një tarifë transaksioni dhe/ose instalimi të lidhur me softuerin e Tregtisë elektronike, sepse ne besojmë se biznesi juaj nuk ka nevojë për asnjë palë tjetër për të ardhur pas fitimeve tuaja.*Edhe pse vetë platforma nuk ka asnjë tarifë transaksioni, ju lutemi kini parasysh se çdo mënyrë pagese, mënyrë blerjeje ose çdo aplikacion tjetër në dyqan që zgjidhni për të përdorur mund të ketë një kosto shtesë dhe/ose tarifa të veta, prandaj sigurohuni që t'i keni parasysh ato.

Për çfarë ore nënshkruhet kontrata?

NUK ka kontrata në CloudCart - ne ju ofrojmë vetëm plane mujore dhe vjetore të cilat janë në zgjedhjen dhe pëlqimin tuaj. Ju mund të filloni ose ndaloni dyqanin tuaj online me zgjedhjen tuaj.

A mund ta anuloj abonimin dhe dyqanin tim në CloudCart?

PO - në rast se vendosni që CloudCart nuk është i përshtatshëm për biznesin tuaj, mund të largoheni në çdo kohë.

Si mund të marr pagesa nga klientët e mi?

Lehtë - CloudCart ofron një zgjedhje të mënyrave të ndryshme të pagesës, të cilat do t'ju lejojnë të merrni pagesa nga klientët tuaj. Ju mund të zgjidhni midis PayPal, Kartës së Kreditit/Debitit dhe transferimit bankar ndër të tjera.

A mund ta ndryshoj planin tim?

PO - ju mund ta ndryshoni planin tuaj sa herë që dëshironi. Mund të shkoni në një plan abonimi në platformën e Tregtisë elektronike më të lartë ose më të ulët. Paralajmërimi i vetëm është se nuk mund të ktheheni në planin FREE Start UP sapo ta tejkaloni atë.

A mund ta përdor CloudCart në një gjuhë që zgjedh?

PO - CloudCart aktualisht po mbështet anglisht, rusisht, gjermanisht, frëngjisht, greqisht, arabisht dhe bullgarisht. Nëse nuk e gjeni gjuhën tuaj midis tyre, mund ta përktheni lehtësisht ndërfaqen e dyqanit tuaj vetë brenda panelit tuaj të administratorit.

Ofertat aktuale

Përfitoni nga ofertat tona tërheqëse dhe ndërtoni biznesin tuaj fitimprurës të tregtisë elektronike tani.

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit