Pse të përdorni CloudCart?

Shihni avantazhet që ju jep platforma e hapur Saas CloudCart zgjidhje të tjera të tregtisë elektronike në treg.

Icon
CloudCart ose një SaaS tjetër

Shihni pse zgjidhni CloudCart mbi një platformë tjetër Saas

Icon
CloudCart ose me burim të hapur

Zbuloni avantazhet e CloudCart mbi Open Source

Icon
CloudCart ose sajti i personalizuar

Mësoni pse një faqe me porosi nuk është një opsion me kosto efektive për tregtinë elektronike

Fuqia e markës suaj

Krijoni një përvojë për klientët tuaj! Menaxhoni dhe ndërtoni eShop-in tuaj një markë e fortë për të pozicionuar veten si lider në tregun tuaj.

Sugjeroni zgjidhje

Bëni shitje online duke treguar avantazhet dhe përfitimet tuaja produkte ose shërbime dhe për të ndërtuar besimin me përshkrime me ndikim, Foto dhe video 360°.

Dizajn mbresëlënës

25+ tema të dizajnit të dyqaneve në internet për pajisje desktop dhe celulare, zvarrit dhe lësho ndërtuesin për personalizim të lehtë.

Mjetet e marketingut

Ofertat e shitjes Upsell & Cross, zbritjet, pikselët e Facebook dhe Google, dyqane në mediat sociale, Viber dhe fushata me email, blog dhe më shumë.

Image

Pagesa dhe transporti

Mënyra të përshtatshme pagese, transport me para në dorëzim dhe gjenerimi automatik i faturave të ngarkesës.

Image

Pagesë efikase

Karrocë inovative dhe e shpejtë për lehtësinë e përdoruesve me më pak porosi të braktisura dhe më shumë të përfunduara.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Sistemet e magazinës
dhe aplikacionet

Integrime me softuer të shumtë të depove dhe 4000+ aplikacione për sinkronizim të lehtë me dyqanin.

Administrim i lehtë

Përpunimi automatik i porosive dhe faturave, skedari i auditimit, aplikacioni SSL, GDPR me dokumentacion.

Përparësitë e SEO

Optimizimi i Google me mjete të integruara SEO për më shumë trafik organik.

Informacioni është ari

Menaxhoni plotësisht informacionin në dyqanin tuaj elektronik dhe kthehuni vizitorët në blerës dhe klientë besnikë.

Icon

Faqet e uljes

Përgjigjuni pyetjeve dhe dyshimeve të klientëve me faqe informative statike ose të shitjeve.

Icon

Artikuj në blog

Krijoni përmbajtje tërheqëse me artikuj të dobishëm në blog rreth produkteve të duhura për ta.

Icon

Vlerësimet e klientëve

Tregoni vlerësim të mirë të komenteve dhe komenteve dhe stimuloni shitjet e rregullta nga përdoruesit e rinj.

Image

Rrjeti i kanaleve të shitjes

Lidhni dyqanin tuaj me kanale të shumta tregtare në internet dhe arrini shumë përdorues menjëherë për të rritur biznesin tuaj globalisht.

Image

Me CloudCart ndërtuam dyqanin tonë online, sinkronizuam informacionin nga disa softuer në vetëm dy javë.

BMW
Image

Ne zgjodhëm të ndërtonim dyqanin tonë elektronik në platformën CloudCart dhe ai përmbushi plotësisht pritshmëritë tona. Komunikimi me të gjithë ekipin është i shpejtë, i saktë dhe ata janë gjithmonë në linjë për çdo ndihmë. Falë platformës së tyre, ne jemi vazhdimisht në zhvillim, duke përmirësuar shërbimin tonë, duke rritur shitjet dhe bazën tonë të klientëve.

T-tregu
Image

Migrimi në CloudCart ka përmirësuar ndjeshëm efikasitetin dhe produktivitetin e zbatimit të porosive, falë automatizimeve të shumta dhe optimizimeve të procesit.

Zora
Image

Dizajni i faqes sonë të internetit u bë, ne importuam katalogun tonë të gjerë të produkteve dhe sinkronizuam të gjitha aplikacionet e palëve të treta që përdorëm në dyqanin tonë të mëparshëm online në vetëm dy javë. E gjithë kjo ndodhi lehtësisht dhe pa probleme teknike.

Philips
Image

Jam i kënaqur me CloudCart! Platforma ofron optimizim cilësor, faqja funksionon shpejt dhe ka një pjesë të administrimit të lehtë për t'u përdorur. Ne i rritëm vizitorët e faqes sonë të internetit falë trafikut organik që kemi.

К&К
Image

CloudCart është një partner i shkëlqyer për biznesin tonë, ne kemi migruar me sukses dhe jashtëzakonisht lehtë në platformë. Ne optimizuam rrjedhën tonë të punës dhe rritëm shitjet në më pak se një muaj. Karakteristikat e platformës na lejojnë të jemi inovativë në fushën e tregtisë elektronike dhe të menaxhojmë SHOP MDL në një shkallë të madhe.

MDL

Biznesi juaj në internet është e ardhmja juaj

Me softuerin intuitiv CloudCart, ju menaxhoni të gjitha proceset e biznesit nga një vend dhe automatikisht për të shitur më shumë në internet gjithçka dhe kudo.

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit