Mjete SEO për dyqanin tuaj online

Drejtoni më shumë trafik kërkimi organik dhe paraqisni përvojën e përsosur të kërkimit me ndihmën e dyqanit tuaj të ri në internet të aktivizuar me SEO

Kaloni platformën tuaj në CloudCart

Kërkoni një konsultë për të analizuar dyqanin tuaj aktual në internet dhe për t'ju ndihmuar me transferimin e automatizuar në CloudCart.

Rregulloni buxhetin tuaj të zvarritjes

Teknologjia e CloudCart krijon kanonikizimin e nevojshëm për faqet kryesore të dyqanit tuaj. Kjo garanton indeksimin e saktë të faqeve më të rëndësishme të tregtisë elektronike.

Optimizimi për më shumë shitje

Optimizimi i e-commerce SEO do t'ju ofrojë pozicione të shkëlqyera të motorit të kërkimit, pa kompromis mbi dizajnin ose funksionalitetin e dyqanit.

Icon
Lidhje miqësore me SEO

Slugs lidhje të shkurtra ju ndihmojnë të thjeshtoni adresat tuaja URL dhe të ruani vendin në shiritin e adresave të shfletuesit, duke treguar një emër kujtues të faqes aktuale të tregtisë elektronike.

Icon
Të dhëna të strukturuara Schema.org

Çdo dyqan online CloudCart ka atributet e nevojshme nga Schema.org për përshkrim më të mirë të të dhënave, si: biznesi, produkti, çmimi, titulli, përshkrimi, imazhet dhe më shumë.

Icon
Imazhe të optimizuara për SEO

Me optimizimin tonë automatik të fotografive të produkteve, do të jeni më konkurrues në kërkimin e imazheve në Google.

Icon
Filtrat e deindeksit

Ky mjet i dobishëm ju lejon të vendosni se cilat faqe lejohen për zvarritjen dhe indeksimin e motorëve të kërkimit, në mënyrë që të përmirësoni renditjen tuaj.

Icon
Optimizimi i shpejtësisë së ngarkimit

Përfitoni nga kodi i optimizuar (Javasript & CSS), që kanë të gjitha dyqanet online të CloudCart.

Icon
CDN (Rrjeti i shpërndarjes së përmbajtjes)

Të gjitha faqet e internetit të CloudCart janë pjesë e rrjetit shumëfunksional CDN - bazuar në infrastrukturën e Google Cloud për shpërndarjen e përmbajtjes statike.

Harta e automatizuar e faqes.xml & Robots.txt

Duke i pasur këto, ju i tregoni Google dhe motorëve të tjerë të kërkimit se si është organizuar dyqani juaj në internet. Kjo i lejon motorët të zvarritin sitin më lehtë dhe më shpejt.

Titulli dhe përshkrimi meta

Ju mund të menaxhoni me lehtësi META (titullin dhe përshkrimet) e dyqanit tuaj të të gjitha faqeve të tregtisë elektronike: produktet, kategoritë, markat, faqet statike ose të uljes dhe faqen kryesore.

Menaxhimi i ridrejtimeve

Mbani të gjitha lidhjet e indeksuara nga dyqani juaj i vjetër i tregtisë elektronike dhe ridrejtojini ato te ai i ri në CloudCart, duke përdorur 301 ridrejtime. Kjo do të navigojë siç duhet përdoruesit dhe motorët e kërkimit në faqet e reja.

Menaxhimi i përmbajtjes

Përdorni burimet RSS për t'i lejuar përdoruesit dhe partnerët të ndjekin me lehtësi lajmet dhe informacionet nga marka juaj. Kjo gjithashtu shpërndan përmbajtjen tuaj më të lehtë në motorët e kërkimit dhe ndihmon me indeksimin më të shpejtë të faqeve të shumta.

Qindra shërbime dhe funksionalitete për biznesin tuaj në një vend

Transferoni dyqanin tuaj të tregtisë elektronike në CloudCart dhe përfitoni të gjitha avantazhet për të shitur gjithçka dhe kudo.