Increase revenue through perfectly personalized email marketing

A e ka hapur përdoruesi emailin tuaj apo jo? A klikoi ai në një lidhje specifike? Programoni fushata automatike me përmbajtje të personalizuar sipas sjelljes së përdoruesit dhe segmentoni listat tuaja në kohë reale. Dërgoni mesazhin e duhur në kohën e duhur.

Image

Konfiguro automatizimet e drejtimit të të ardhurave në sekonda

Librat tanë të para-ndërtuar automatizojnë praktikat më të mira të ecommerce, duke ju lejuar të gjeneroni të ardhura 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Merr fuqinë e vazhdueshme të shitjeve me vetëm disa klikime, nga seritë e mirëseardhjes dhe emailet e karrocave të braktisura deri te fushatat pas blerjes dhe më shumë.

Dalloni në një kuti postare të mbushur me njerëz

Segmentimi dhe personalizimi i fuqishëm i CloudCart ju ndihmojnë të merrni një angazhim më të mirë, të rritni konvertimet dhe t'i mbani klientët të kthehen.

Ne bëjmë ngritje të rënda në sfond për t'i treguar audiencës suaj përmbajtje të personalizuara dinamike që arrin rezultatin, si p.sh. rekomandimet e produkteve bazuar në atë që ata kanë shfletuar, alarmet rikujtuese të karrocave të braktisura, ofertat e ditëlindjeve etj.

Qëndroni jashtë dosjes së postës së padëshiruar me ofrimin e CloudCart

CloudCart ka një shkallë jashtëzakonisht të lartë të dërgesave prej 98% dhe një reputacion të shëndetshëm me ofruesit e postës elektronike që do të thotë se emailet tuaja kanë më shumë gjasa të përfundojnë në kutinë hyrëse – aty ku i përkasin.

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!