Rritni shitjet tuaja me marketing të automatizuar, të personalizuar me SMS

Kur bëhet fjalë për angazhimin, asnjë kanal tjetër nuk mund të konkurrojë me SMS, i cili ka një normë mesatare të hapur prej 98%. Njerëzit lexojnë mesazhe me tekst brenda një minute nga marrja e tyre. CloudCart e bën të thjeshtë përfshirjen e marketingut SMS në strategjinë tuaj të ecommerce (mënyra e duhur). Me CloudCart SMS, ju lehtë mund të rrisni rrjedhat e të ardhurave, të krijoni audienca VIP dhe të promovoni shitjet flash.

Image

SMS që shitet. Arrini klientët tuaj aty ku janë, shpejt

Nuk ka qenë kurrë më e lehtë të filloni me strategjinë tuaj SMS. Ndërtuesi vizual në CloudCart ju lejon të krijoni SMS ideale. CloudCart i kthen të dhënat tuaja në dollarë, me mesazhe me tekst të personalizuar dhe të automatizuar që i bëjnë blerësit të blejnë.

Drejtoni marketingun ndër-kanal të gjitha nga një vend i vetëm

Po kërkoni ta çoni marketingun tuaj në një nivel tjetër me njoftimet ndër-kanale?

Mos kërkoni më larg se njoftimet SMS, Email dhe Web Push nga CloudCart!Platforma jonë e bën të lehtë dërgimin e mesazheve të synuara dhe në kohë që arrijnë klientët tuaj, pavarësisht se ku ndodhen.

Me njoftimet SMS, Email dhe Web Push, mund të:

Icon
Angazhoni klientët nëpër kanale të shumta

Icon
Rritja e besnikërisë dhe mbajtjes së klientit

Icon
Gjeneroni më shumë
drejtime dhe shitje

Icon
Përmirësoni kënaqësinë e klientit

Merrni njohuri të qarta të performancës dhe përmirësoni shitjet tuaja

Nëse dëshironi të merrni një pamje të plotë dhe të vërtetë të të ardhurave sipas kanalit, ne ju kemi mbuluar. CloudCart Campaigns ofron njohuri të detajuara në mënyrë që të mund të rregulloni mirë përzierjen tuaj të marketingut për ndikim maksimal.

Mos i humbisni përfitimet e marketingut ndër-kanal! Regjistrohu sot dhe shiko rezultatet vetë!

Icon
Integrim i menjëhershëm me dyqanin tuaj CloudCart

Integrimet e integruara lidhen pa probleme me dyqanin tuaj. Thjesht filloni ta përdorni

Icon
Listoni mjetet e rritjes

Shndërroni vizitorët e faqes në abonentë. Lëri klientët të regjistrohen për SMS në përfundim të blerjes.

Icon
Personalizim në shkallë

Me segmentim të fuqishëm, mund të krijoni tekst SMS ultra të personalizuar. Pavarësisht se sa janë, automatizimi i dërgon ato pikërisht në momentin e duhur.

Shërbimi i shkurtimit të lidhjeve falas

Dyqani juaj CloudCart vjen me shkurtues lidhjesh falas të para-ndërtuar për gjurmim të saktë të konvertimit. Gjurmo me lehtësi Hapet, lexon, identifikon pajisjet, kursen para për mesazhe SMS më të shkurtra.

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!