Rritni shitjet tuaja me një dyqan online nga CloudCart

CloudCart është një platformë profesionale e tregtisë elektronike me dizajne dhe aplikacione të bukura për të rritur shitjet. Me mbështetje të personalizuar nga ekspertët tanë.

Migroni | Futu online | Fillo


Fillo tani
Image
Image
Image

Shitet çdo gjë

Rendisni lehtësisht çdo lloj produkti ose shërbimi dixhital ose fizik me vetëm disa klikime.

Image

Zgjidhje biznesi në shkallë të plotë

Automatizimi, optimizimi dhe shumë më tepër shitje presin biznesin tuaj në internet.

Image
Image

Ekosistem për biznesin tuaj

Ne kemi të gjitha shërbimet e ekspertëve që i duhen biznesit tuaj për të shitur më shumë dhe kudo.

Globe

Shitjet ndërkufitare

Zbuloni tregje të reja dhe zgjeroni biznesin tuaj ndërkombëtarisht me mjetet dhe funksionalitetet tona të lokalizuara.

Liria e Lidhjes

Open SaaS ju jep lirinë e plotë për të zhvilluar dyqanin tuaj online në mënyrën tuaj dhe për ta lidhur atë me çdo softuer të palës së tretë.

Icon
API fleksibël

Integrim i shpejtë dhe i lehtë përmes API për lidhje me aplikacione të tjera dhe sisteme të jashtme.

Icon
Automatizimi

Mundësi të pakufizuara për automatizimin e proceseve brenda dhe jashtë nëpërmjet Webhooks dhe API.

Icon
Zgjidhje e bazuar në renë kompjuterike

CloudCart është një infrastrukturë e bazuar në cloud për funksionim pa probleme që mund të përballojë çdo ngarkesë.

Icon
Optimizimi

Kosto e parashikueshme për zhvillim dhe modifikime, me zgjedhjen tuaj të zhvilluesve të API.

Komuniteti i Sipërmarrësve

Mirësevini në familjen e dyqaneve të suksesshme online!

111

Miliona përdorues unikë

2.5

Miliona porosi të vendosura

158

Milion € në qarkullim

Siç shihet në

Shikoni disa nga partnerët tanë dhe mbulimet mediatike të CloudCart.

Bashkohuni me komunitetin tonë

Ju mund të menaxhoni gjithçka vetë. Por në rast se nuk dëshironi, gjithmonë mund të mbështeteni në ekspertizën dhe ndihmën tonë.

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët e CloudCart.

Icon
Komuniteti tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv për të ndarë përvojën dhe risitë në industri.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Ju mund t'i gjeni të gjitha shërbimet përkatëse për biznesin tuaj brenda ekosistemit tonë të tregtisë elektronike 360°.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni si ta rritni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit