Personalizojeni gjithçka duke i segmentuar të gjithë

Mblidhni të dhënat e nevojshme për të përmirësuar segmentimin e listës dhe filloni dërgimin e hiper-personalizuarmesazhet që konvertohen.

Image

Transformoni marketingun tuaj me segmentimin dinamik

Dëshironi të synoni klientët që kanë porositur një këmishë të bardhë në 3 muajt e fundit? Ose shfletoi peshkimin marsh? Apo edhe keni shfletuar një produkt për më shumë se X herë? Segmentimi i fuqishëm i CloudCart ju lejon të zhyteni thellë se kush janë klientët tuaj dhe si blejnë ata, dhe më pas të shërbeni përmbajtje të personalizuar në mënyrë dinamike që u flet atyre si individë.

Rritni të ardhurat duke përdorur fuqinë e të dhënave tuaja

Të kesh të dhënat e duhura është hapi i parë drejt segmentimit më të mirë CloudCart përdor të dhënat kryesore nga dyqani juaj për t'u shërbyer klientëve tuaj bazuar në përmbajtje super relevante se si ata blejnë - nga blerja dhe shfletimi deri te klikimi në çdo faqe.

Segmentim i automatizuar dhe i sofistikuar në kohë reale por i lehtë për t'u zbatuar

Icon
Thuaj lamtumirë listave të pafundme të detyrave

CloudCart ju jep mundësinë për të vëzhguar dhe segmentuar të gjithë audiencën tuaj, si dhe për të ndërtuar segmente të sakta dhe të synuara.

Icon
Mjete marketingu të lehta për t'u përdorur

Segmentoni me lehtësi, automatizoni dhe personalizoni çdo reklamë të synuar që keni marrë në mëngë.

Icon
Segmentoni sipas UTM, Referimeve apo edhe markave të pajisjeve, OS

Krijoni segmente bazuar në ato që kontaktet tuaja kanë klikuar ose vizituar dyqanin tuaj nga fushata specifike ADS. Me secilin, do të dini më shumë për interesat e tyre dhe do të rrisni konvertimet tuaja!

Icon
Segmento aktivitetin sipas kontakteve

Identifikoni kontaktet më të interesuara për biznesin tuaj dhe aktivizoni ata që po humbasin interesin. Monitoroni automatikisht ndërveprimet me fushatat tuaja!

Icon
Segment sipas demografisë me fusha të personalizuara

Krijoni Segmentet tuaja bazuar në kritere të tilla si gjinia, mosha, vendi, statusi martesor, paga dhe më shumë. Këto të dhëna ju lejojnë të dërgoni fushata që janë 100% të përshtatura për nevojat e Kontaktit tuaj.

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit