Frymëzohuni me mesazhet e tregtisë elektronike

Përdorni rrjetet tuaja të mediave sociale për të ndikuar në treg dhe për të ndihmuar tregtarët tanë të promovojnë produktet e tyre.

Shërbimet e ndikimit për dyqanet elektronike

Icon

Ndikoni në strategjinë e marketingut

Icon

Postime dhe video tërheqëse për bizneset në internet

Icon

Fushata dhuratash, rishikime të produkteve dhe sfida

Icon

blogje, webinarë dhe përmbajtje video

Pse duhet të punoni me CloudCart?

Softueri ofron një bazë të qëndrueshme biznesi për sa i përket mundësive për rritje përmes fushatave të marketingut me ndikim.

Mjete efikase të marketingut

CloudCart ofron me mjetet tuaja të fuqishme të marketingut, funksionalitete të lehta për t'u përdorur të cilat do t'ju ndihmojnë të rrisni shitjet tuaja.

Galeria e burimeve në Instagram

Galeria e furnizimit në instagram shfaq postimet më të fundit në Instagram direkt në dyqanin online dhe do t'u tregojë vizitorëve postimet tuaja krijuese për secilën markë.

Blerjet në Facebook dhe Instagram

Të gjitha dyqanet elektronike kanë një opsion për furnizimin e dyqaneve të mediave sociale, në mënyrë që të mund të arrini një pjesë më të madhe të audiencës tuaj.

Eksistemi i ekspertëve

Ofroni shërbime marketingu për tregtarët e CloudCart dhe punoni në punë të parapaguara brenda Ekosistemit.

Fito më shumë me СloudСart

Ofroni ndjekësve tuaj të krijojnë një dyqan online me CloudCart dhe të fitojnë një komision në varësi të projekteve të tyre me ne.

Rritni të ardhurat tuaja me punën që doni dhe ndihmoni tregtarët të kenë sukses!