Video për bizneset online

Ndihmoni tregtarët tanë të arrijnë një audiencë më të gjerë duke krijuar video emocionuese për produktet dhe shërbimet e tyre.

videot e ecommerce

Icon

Krijoni video të shkëlqyera të produkteve për dyqanet në internet

Icon

Bëni video shpjeguese dhe specifike për industrinë

Icon

Xhironi reklama për mediat sociale

Icon

Krijoni animacione 2D ose 3D dhe video grafike me lëvizje

Icon

Ofroni video tërheqëse me dron dhe bëjini të dallohen produktet e tregtarëve tanë

Icon

Oferta e para-prodhimit, prodhimit dhe post-prodhimit

CloudCart e bën gjithçka të lehtë

Softueri ynë intuitiv ju lejon të shtoni video të shkëlqyera në faqet e produktit dhe të uljes.

Kontribut kreativ në vlog

Ndihmoni tregtarët të krijojnë një përmbajtje video të jashtëzakonshmepër Facebook, Instagram, YouTube, TikTok ose Pinterest

Ekosistemi

Bashkohuni me rrjetin tonë profesional të krijuesve të videove dhe punoni në punë me parapagesë nga tregtarët e CloudCart, me një proces pune të qartë dhe të qëndrueshëm.

Rriteni biznesin tuaj

Bashkohuni me komunitetin tonë të strukturuar mirë të krijuesve të videove dhe punoni në projekte për tregtarët e CloudCart.

Fito më shumë me produktin dhe videot reklamuese për tregtarët e CloudCart!