Pse të zgjidhni CloudCart?

CloudCart ofron një gamë të gjerë mjetesh marketingu të integruara, zhvillime dhe përditësime të vazhdueshme të softuerit, si dhe një proces të shkëlqyeshëm arkëtimi i cili është i lehtë për t'u ndjekur dhe i shpejtë për t'u përfunduar.

Image
Icon
Integrime të sigurta

Ne ofrojmë integrime të sigurta me Google dhe Facebook përmes partneritetit tonë me ta, si dhe ndërveprime të sigurta me rrjetet e tjera sociale.

Icon
Fushata marketingu

Platforma jonë ju lejon të segmentoni audiencën tuaj dhe të konfiguroni fushata marketingu bazuar në informacionin nga Google Analytics drejtpërdrejt përmes panelit tuaj të administratorit.

Icon
Infrastrukturë e pasur

Nuk ka nevojë për një integrim të palëve të treta si ofruesit e postës elektronike, ju mund të mbështeteni në infrastrukturën tonë.

Icon
Kanalet e komunikimit

Mund ta përdorni platformën për të dërguar email marketingu, SMS, mesazhe Viber dhe njoftime. Ne vazhdimisht zhvillojmë mjetet dhe integrimet tona.

Icon
Mbi 10 tregje të huaja

Ne jemi të integruar mirë në mbi dhjetë tregje të huaja bazuar në mënyrat e transportit dhe pagesave, faturimet, tarifat, mesazhet e sistemit etj.

Icon
Zgjerimi i lehtësuar

Shumica e platformave të tregtisë elektronike kufizojnë aplikimet dhe zhvillimet e tyre në një treg specifik, ndërsa ne duam që tregtarët tanë të arrijnë përtej kufirit të vendit të tyre të lindjes dhe të shesin ndërkombëtarisht.

Icon
Karakteristikat dhe integrimet

Do të keni veçori dhe integrime specifike të tregut, në mënyrë që biznesi juaj të funksionojë pa të meta.

Shitet çdo gjë

Ofroni produkte dhe shërbime fizike ose dixhitale, si dhe përmbajtje me pagesë si mësime video, kurse. Shisni me shumicë dhe pakicë ose përdorni katalogët e produkteve të shpërndarësve.

Icon

Produktet fizike

Icon

Produkte dixhitale

Icon

Shërbimet online

Image
Image
Image

Zhvillimi i vazhdueshëm

CloudCart ofron një mbështetje shumë-gjuhëshe, përditësime të rregullta të platformës dhe veçori të reja bazuar në të gjitha kërkesat aktuale të biznesit.

Icon
Ne jemi pranë jush

Ju merrni avantazhin të mbështeteni në ndihmën e ekipit tonë të mbështetjes në bullgarisht, greqisht, anglisht, së shpejti në rumanisht dhe gjuhë të tjera. Ne ju ofrojmë gjithashtu një qasje falas në Qendrën tonë të Ndihmës.

Icon
Përditësimet e vazhdueshme

Shumica e platformave marrin përditësime vjetore, ndërsa ne priremi të bëjmë zhvillime të rregullta dhe shpesh këto mund të ndodhin disa herë gjatë një jave të vetme.

Icon
Bashkësi kohezive

Ne dëgjojmë komunitetin tonë të tregtarëve dhe synojmë të lehtësojmë vazhdimisht punën e tyre me integrime, automatizime dhe veçori të reja.

Icon
Aplikacione të reja

Pasi të krijoni një dyqan elektronik me ne, do të kuptoni se aplikacionet tona janë bërë të gjitha për t'ju ndihmuar të bëheni më të mirët në fushën tuaj, sepse ne me të vërtetë kujdesemi për suksesin e tregtarëve tanë.

Shitet kudo

Arritni më shumë klientë me integrimet e Facebook dhe Instagram Shop, tregje të ndryshme, faqe krahasimi dhe tregje ndërkombëtare.

Ekosistemi i tregtisë elektronike

Përdorni shërbime profesionale nga ekspertë të besuar dhe zhvilloni biznesin tuaj eStore.

Qindra shërbime dhe funksionalitete për biznesin tuaj në një vend

Transferoni biznesin tuaj online në CloudCart, përfitoni nga të gjitha përfitimet tona dhe filloni të shisni çdo gjë, kudo.

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit